probleme sa vakum sistemom na tempru 1.6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • goce
    CBC Početnik
    • 20.06.2008
    • 3
    • skopje makedonija

probleme sa vakum sistemom na tempru 1.6

vozim fiat tempru 1.6 1992god.
    U zadnjem vremenu poslednji mesec dana cuje se neko lupanje na gornom djelu kad se da naglo gas.Bio sam kod nekoliko majstora i neko kaze da je u pitanju vakum sistem,neko kaze da usisna grana pukla ili otisao dihtong i.t.d.
    A auto je poceo puno da trosi koa plina tako i benzina.
  • TECA
    CBC Senator XXL
    • 14.10.2007
    • 2355
    • Oz

Kako radi na leru?U kakvom je stanju filter vazduha?Opisi nam to lupanje.Ne bi trebalo da ima veze sa usisom,recimo da je izduv u pitanju pa gura izduvne gasove na filter vazduha...

Comment

• goce
      CBC Početnik
      • 20.06.2008
      • 3
      • skopje makedonija

Na ler na benzin pada na600obrtaja,dok na plin je 900do1000obrtaja.Filter za vazduh promenjen ima oko 2000km,zamenio sam svecice kablove,raz.palac i razvodnu kapu imao sam svecice brisk po katalogu sad sam stavio Shampion RN7YCC.Taj se zvuk postepeno pojacava dok das gas polako to se ne cuje.Na karboraturu zatvorili su diznu za vazduh do kraja i pojacao se obrtaj na leru na bezin.

Comment

• goce
        CBC Početnik
        • 20.06.2008
        • 3
        • skopje makedonija

Do prosle godine kad ukljucim klimu obrtaji na motoru nisu toliko padali kao sada.Skoro sam promenio i auspuh oba lonca i kad otvoim oba prednja prozora mirise na plin ne sagoreli.Po neki put ne stalno kad izgasim auto produzuje sa radom.

Comment

• TECA
          CBC Senator XXL
          • 14.10.2007
          • 2355
          • Oz

Da li ste vi pogledali u kakvom je sada stanju taj filter vazduha?Od necega se mora poceti...

Comment

• sasa km
            CBC Senator
            • 23.10.2007
            • 241
            • kosovska mitrovica

@ goce imas vo skopje na izlezot prema bardovce ovlasten servis fiat- alfa prasaj tamu
            zatvorili diznu za vazduh pa se povecao obrtaj ler gas - da ne prima negde fals vazduh
            ALFA-naravno, molim jednu u fulu za poneti

Comment

Working...
            X