Imam pomenutu alfu kojoj je izgoreo deo el. instalacije zbog benzina.Kupio sam sa druge orig.instalaciju i odsekao izgoreli deo,povezao zice po boji sve radi ,auto upalio i posle 2 do 3 min rada na leru jedna bobina prsla i iscurela.Kupim drugu stavim ista prica,greje se posle dvadesetak sekundi.Ponovo sam pregledao onaj deo koji sam prevezao sve se zice slazu.Moze li da zeza neki relej,posto vidim da ide i preko njih,ili nesto drugo
Alfa 155 1,8 8v greje se bobina
Collapse
X
-
Da li si siguran da si kupio identicnu instalaciju?
Ako nisi najpametnije pravo kod dobrog elektricara da ne bude posle veseli plamicak.
Ako nemas vremena da odes do majstora uradi sledece :
OVO VAZI SAMO DO POSETE PROVERENOM MAJSTORU
Na svaki kabl koji si nastavljao razmotaj,stavi zenske buksne sa zastitnom plastikom i nastavi ih preko osiguraca.
NI SLUCAJNO JACIM OD 10A
Znaci umesto sto su umotane sa izolirkom ti na svaki nastavak stavi po 1 osigurac i nemoj tako dugo da se vozisPoslednji nek ugasi svetlo
-
-
Re: Alfa 155 1,8 8v greje se bobina
Originally posted by zokacImam pomenutu alfu kojoj je izgoreo deo el. instalacije zbog benzina.Kupio sam sa druge orig.instalaciju i odsekao izgoreli deo,povezao zice po boji sve radi ,auto upalio i posle 2 do 3 min rada na leru jedna bobina prsla i iscurela.Kupim drugu stavim ista prica,greje se posle dvadesetak sekundi.
ta druga instalacija da nije od neke druge varijante 155--iste boje zica ali druga im je uloga
najbolje kod elektrricara na proveru ili jos bolje da elektricara dovedes kod kolaALFA-naravno, molim jednu u fulu za poneti
Comment
-
-
Izvinjenje zbog ne pisanja,nije radio net.Instalacija je original,ima dve zice iste boje i debljine i tu sam omasio pa je jedna vracala struju na masu komutatora.Instalacija je gorela zbog pucanja benz.creva.Sada je sve dobro radi odlicno i sve od uredjaja na njoj radi.POZZ i hvala
Comment
-
Comment