Bezveze gledam i vidim 3.2 V6 227hp, jel Alfin?
Da li je alfin motor
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nema potrebe za tim phiii, jer je blok najgluplji deo motora (dobro, mozda eto karter), glava je ta koja je mozak, sto je i logicno, a one su iskljucivo Alfa Romeo...In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
Sta je ovo grupno teshenje...
pa neka je samo blok... ima glavu... neka je pravi fiat, ima alfin znak... neka ima prednji pogon i neka je prave slepci koji razmisljaju koji je sraf jeftiniji...
cccc... ako ovako krenemo ajde svi da polepimo alfa znakove na yugo i vichemo da je alfa...
ja kazem krsh... i ne mogu to nazvati cistim alfinim motorom kao i cela tehnika koje je nekada znacila alfu je odavno outsourceovana i zamenjena finansijski prihvatljivim delovima... alfa je ostala samo u znaku i u dizajnu donekle sve ostalo je otislo odavno... ali ovo su takve godine... i muskarci radjaju decu sto ne bi i alfa imala gm motor
Comment
-
-
Samo da znas da se one godine nece vratiti nikada, ne samo za Alfu, vec za bilo koga... =]
Svet se menja i mi moramo da zivimo u skladu sa tim...
A razlike su tako minimalne, sve se svelo na biranje automobila iz ubedjenja, nema vise onog karakteristicnog za ovaj, ili onaj brend...
I kad bude bio samo znak, ipak to ne mogu da promene...In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
C c c, mnogo ste bre ljudi (pre)optereceni, chak i ako krenete sa prichom od Opel Antare uvek zavrhite kod - BMW-a
NHF, samo primecujem... Opustite se bre, leto je...
Comment
-
-
Morao sam onako da reagujem, ajde menjac sto su uzeli GM mozda i ima neke veze, mozda je bolji (mada je onaj lik iz Fith gear-a upravo rekao na 159-ci da mu on smeta) ali misim da nije bilo nikakvog smisla da se uzme GM motor, ako se nevaram ovo je prvi GM 3.2l motor, pa su nasli na alfi da ga isprobavaju, seronje....
Comment
-
-
"dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"
Comment
-
-
Alfa Romeo only acquires the core designs and productions of the HFV6. It is then taken to their factory and modified for their performance, fuel economy and soundtrack.
O tome ti govorim...In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
Comment