Danas u toku voznje mi je od jednom kazaljka na brzinometru odlepila,vozio sam ustaljeno brzinom od oko 70-80 km/h i ona je odjednom krenula da skakuce izmedju 60-80 km/h (bukvalno skakuce) onda sam malo ubrzao od nekih 100-120km/h a ona mi je ocitavala 40 km/h i non-stop skakutala izmedju 40-120km/h,cas je pokazivala 40,pa skoci na 100,odmah padne na 60,pa skoci na 80 i tako non stop...Da ne zna neko u cemu je mozda problem,da li mogu da ga resim sam,a ako ne mogu koliko bih od prilike platio popravku??
Posto me je danas neko cuknuo i zapalio dok sam bio PROPISNO parkiran,a slomio mi je zadnji plasticni spojler i izgrebao farbu,zanima me koliko od prilike kosta zadnji plasticni spojler (onaj crni zastitni) i koliko od prilike kosta gipsovanje i prefarbavanje povrsine od oko 10 cm kvadratnih?
Ako neko zna gde to mogu da odradim sto pre,a da je kvalitetno nek mi odgovori,ja sam picajzla po pitanju moje Alfe pa zelim da sto pre to odradim..
Danas nije moj dan

Unapred vam hvala na pomoci
Posto me je danas neko cuknuo i zapalio dok sam bio PROPISNO parkiran,a slomio mi je zadnji plasticni spojler i izgrebao farbu,zanima me koliko od prilike kosta zadnji plasticni spojler (onaj crni zastitni) i koliko od prilike kosta gipsovanje i prefarbavanje povrsine od oko 10 cm kvadratnih?
Ako neko zna gde to mogu da odradim sto pre,a da je kvalitetno nek mi odgovori,ja sam picajzla po pitanju moje Alfe pa zelim da sto pre to odradim..
Danas nije moj dan

Unapred vam hvala na pomoci
Comment