PUNTO 1.9 D(2003)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Manfred
    CBC Senator XXL
    • 04.08.2007
    • 905
    • Beograd

Moj sa pravih 150 hiljada ne pushi na malim obrtajima....

Comment

• alfa&omega
      CBC Član
      • 21.06.2008
      • 92

"Shone190" ako si pazljivo citao nisam napisao da sam merio potrosnju u Prijepolju,merio sam je bas u BG. Ne znam kakva si ti iskustva imao,ali nudim ti svoj auto sa zadovoljstvom na test potrosnje goriva. Napisao sam prosek 5,5 litara,a ti kazes da budem srecan ako mi u gradu bude 7,5?! Naravno da je u gradu potrosnja veca od 5,5 , ali 7,5! Da mi toliko trosi u gradu menjao bih ga za benzinca.
      I,da Prijepolje mozda nije idealan grad za merenje potrosnje u gradskim uslovima, ali je ipak GRAD!

Comment

• shone190
        CBC Senator XXL
        • 10.12.2004
        • 1877
        • Beograd
        • Dodge Charger 8.1l

Poenta je u tome da u svakodnevnoj voznji po Beogradu ne moze da ti trosi ispod 7,5l, pa sve da ga gasis na svakom semaforu

Prijepolje ne moze da se poredi ni sa Banovim brdom, tako da ta "gradska" voznja nema veze sa realnoscu u Bg-u.

E, da, jel' ti ta potrosnja po kompjuteru ili si sipao pun do cepa, vozio, pa onda ponovo do cepa i preracunao kako i koliko trosi?

Pozzz

Comment

• Manfred
          CBC Senator XXL
          • 04.08.2007
          • 905
          • Beograd

Originally posted by shone190
          Poenta je u tome da u svakodnevnoj voznji po Beogradu ne moze da ti trosi ispod 7,5l, pa sve da ga gasis na svakom semaforu
          Moze

Comment

• alfa&omega
            CBC Član
            • 21.06.2008
            • 92

"Shone" Evo preracunaj: 3800 dinara evro dizela po ceni od 89.9,pa sa tom kolicinom predjes 759 km.Vozio sam kombinovano grad-otvoreno. Kada sam sipao gorivo ocekivao sam da mi se ugasi svaki cas,bio je na totalnom minimumu.I opet kazem da ga nisam testirao u Prijepolju nego u BG-u,mada u poslednje vreme je Prijepolje preplavljeno sa autima tako da skoro moze i ovde da se testira! Pozdrav!

Comment

• subicd
              CBC Senator XXL
              • 20.06.2008
              • 463
              • Novi Sad

Burazeru je bas bacao crni dim iz auspuha, u pitanju je Golf 3 1.9D sa EGR ventilom. Bio je kod majstora, em sto mu je naplatio xxx eura, menjao nekekao zenzore na pumpi, cuda, em sto je posle 1000km ponovo poceo da dimi. Inace auto mu je i slabije vukao, znaci imao je zadaska pri nekih 1800-2000rpm dok ne ''probije'' i onda isao relativno normalno. Posto je to meni licilo na EGR ventil uzeo sam tanak limcic, zacepio ga a auto oziveo, nije imao knedle oko 2000rpm i nije dimio.
              Probaj i ti na Puntu isto, nista te ne kosta 10 min. posla.

Inace kazu da vazi pravilo da auta sa EGR ventilom treba da se voze na ECO3 dizel(koga nema) znaci moras sipati ED.

Comment

Working...
              X