Da li kupiti Okapo ili Volf Viljuske za Alfa Romeo 156 SW 2,4 JTD 2002 godiste ? Zna li neko malo da pojasni ?
Viljuske za alfa 156 2,4 JTD 2002
Collapse
X
-
7100 din u Zemunu, detalje prodavnice mogu da objavim kada dodjem kuci. Ako sam razumeo da uzmem Ocap i da ne razmisljam ?
hvala na savetu
Kupio sam :
viljuske 7100din ocap
FIAT AUTO-DELOVI BEOGRAD, ZEMUN AUTO RICAMBI UGRINOVACKA 24
011/316-03-18, 063/664-698
Comment
-
-
Momci kao sto rekoh pred more nemam pare za orginal
ovo su donje viljuske OCAP, gornje su mi dobre znaci samo donje po komadu 7100 din. Naravno da nisam pristalica da stavljam ovako ali kad budem imao za original promenicu
Nekome ce ovo koristiti a ove u AP sportu su Volf koje kazu da nisu tako kvalitetne kao Ocap, verovatno cu te razocarati Damjane ali shvatio sam da je bitno da ti posle 20 000 km ne lupaju. Tako da pisacemo se jos po forumu pa videti
By the way Damjane jesi menjao diskove i reci mi koji su kocioni crveni onako lepi ?
Comment
-
-
viljuske
ne znam koliko planiras da vozis alfu , ali ja ti predlazem da stavis neke dobre polovne viljuske , jer jedino za njih znas da su original, mislim sa stranca, mislim da nisu vise od 30,40e
ja sam gornje stavio remontovane za 2500 din daje covek garanciju 50kkm i ja presao 20kkm i odlicno stoje nista se ne nije pomerio,, tako da za nase puteve i polovne i remontovane su dobre, pozzz
Comment
-
-
surcinski put kod lika koji ima polovne delove, e sad on dobija remontovane viljuske koje radi neki matori i daje garanciju 50kkm,, drzao sam u ruci te remontovane i to meni tako cvrso izgleda da ne mozete de verujete, evo presli smo 20kkm u taxiju, posto moj tata taxira sa alfom i sve ok za saada,,a znate kakvu auto torturu prezivljava u taxiju,, tako da ljudi sto se tice gornjih remontovanih viljuski imate moje zeleno svetlo,,
telefon od tog lika stoji u halooglasima, ne znam sad tacno koji je, ali on je najaci sa delovima za novi beograd
Comment
-
Comment