neznam dali se ponavljam,ali moram postaviti pitanje.Uno na otvorenom trosi od 5,2 do 7.5 l zavisi od voznje.Ali u gradu skace na 11 l nebitno dali ga mazim ili ne. Vozim ga na gas.Karburator je u pitanju,motor ne trosi ulje.Potrosnja benzina je takodje 10do 11 lit. po gradu. Imali neko neko racionalno resenje ili je to jdnostavno tako normalno.Unapred zahvalan na odgovorima i savetima ukoliko ih uopste bude.
potrosnja una 1.1 fire 60 s
Collapse
X
-
sasvim normalno. ako hoces da trosi manje idi autobusom!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
-
-
meni je uno 1.0 fire trosio po gradu oko 8L plina ali nisam mogao ni gradski da autobus da obidjem,koliko je bio lenj,onda sam ubacio dvogrli karburator i digao potrosnju na 12L i vozio 160km/h na otvorenom pri brzini od oko 140-150km/h 10L
sto znaci da je i tebi realna potrosnjako na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
-
potrosnja una
oket onda.sta je tu je.mislim samo da je kod mene jednogrli karburator i sa takvim sam dolazio do 160. interesuje me samo da nije karbrator dali bi potrosnja bila manja. pitam ovo jel imam par poznanika kojima uno u gradu trosi do 8 lit.
Comment
-
-
15.okt -9.5,
15.nov -8.8
15.dec -9.7
15.jan -8
06.feb -8.8
07.mar -8.07
20.mar -8.2
13.apr -7.2 Novi Sad + Obooster
11.maj -7.64 Avala + Obooster
16.jun -7.49 NS
09.jul.08 -8
02.avg.08 -8
03.avg -6.75 Autoput 110-120km + klima
22.avg oko 8,7 ? pitanje kilometraze
09.sep -7.2 cepan do Cacka
09.sep -5.5 Ca-Kotor
09.sep -5.2 HN-BG
sve sto nema komentar je BG.
ovo je 1.2 Fire 60ks, u Puntu 2(Z10), mereno od cepa do cepa.
Comment
-
-
opet uno
pozdrav svima. Nemojte me natrtiti zbog ovog pitanja.Inetresuje me dali je izvodljivo prikljuciti gas direktno na usisnu granu ispod karbutora.Znam da neke karburatore buse umesto da stavljaju mesac,pa me interesuje dali se sme ici jos nize.
Comment
-
Comment