Cao drustvo. Sto vise citam forum sve se vise plasim da ja na mojoj marei imam gomilu kvarova i falinki. Citajuci forum video sam da se pojedini ljudi zale na to da im crn dim koji izlazi iz auspuha kod dizelasa nagovestava da je motor pri kraju, da je bosch pumpa otisla, neke brizgaljke, itd. Moja marea je 2002. godiste 1.9 JTD i presla je po satu 135.000 km kada sam je kupio mada ko zna mozda je presla i 250.000 km ko ce to znati. Primetio sam da kad krecem bilo polako ili malo startnije crna dimcina mu stalno bljuje na auspuh, i ne samo tada, nego i svaki put kada presaltam iz manjeg u veci prenos pojavi se gust dim i nakon 3 do 4 sekunde nestane. Takodje i na otvorenom putu kada ga vozim konstantno jednom istom brzinom nista, ali kada naglo dodam gas bas se zadimi. Da li je i moj auto spreman za...
Hvala svima.
p.s. Izvinjavam se svima, na gomili pitanja za moju mareu ali sta cu kada ni jedan odgovor ne dobijem TAMO GDE TREBA!

Hvala svima.
p.s. Izvinjavam se svima, na gomili pitanja za moju mareu ali sta cu kada ni jedan odgovor ne dobijem TAMO GDE TREBA!
Comment