Problemi sa JTS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mirdza
    CBC Senator XXL
    • 14.03.2005
    • 2437
    • Katowice (PL) / Banja Luka
    • AGP / W126

Problemi sa JTS

Elem, i dalje se dvoumim oko potencijalnog auta i nisam siguran koliko je pametno da se guram u novu 159. Ali to nije tema ovog posta - da ne offujem sam sebi...

Dakle, nasao sam VEOOOMA ZANIMLJIVU 156SW 2.0JTS, ali mi je cijena sumnjivo niska. Naime, auto je 2003, od prvog vlasnika, redovno servisiran, neudaran i sve je naizgled idealno. Jedino sto je cijena oko 6.000E, a takve iste se krecu u PL u granicama 10-12.000E. Auto je udaljen ~100km i oticu sad koji dan ali me zanima na sto da obratim paznju. Da li postoje neki problemi kod ovih motora koji se ne primjete na prvi pogled? U cemu bi mogla da bude "kvaka"?
    Posto je cijena toliko privlacna da nisam u stanju da povjerujem da je sa autom sve u najboljem redu...
    Zovem se Miroslav i pravim igračke.
  • bojann
    CBC Veteran
    • 06.01.2008
    • 129
    • Beograd

gde si video taj auto?,ja sam kaparisao, isto 2003 u perfektnom stanju sa kozom i jos mnostvo opreme za 7 soma,, i mislim da sam prosao previse jeftino.. tako da ovo 6.000e mi je sumnjivo

Comment

• ilija156
      CBC Veteran
      • 25.07.2008
      • 106
      • beograd

auuu pa karavanka a presla 300000 to joj je realna cena dok se uradi veliki servis ,trapovi ...

Comment

• mirdza
        CBC Senator XXL
        • 14.03.2005
        • 2437
        • Katowice (PL) / Banja Luka
        • AGP / W126

Kakvih crnih 300.000km... Fino pise u oglasu 113.000km
        Auto, kao sto sam pisao ima servisnu knjizicu a vozi je - paznja - vlasnik salona Alfa Romeo
        Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• ukiukikg
          CBC Početnik
          • 27.09.2008
          • 7
          • Kragujevac

Dakle Alfica 156 JTS na prodaju. Auto je 2005 godiste (sami kraj), prva registracija je 2006 u julu. Kupljena je u "Delta M", 74.000 km, uradjeni su svi servisi,originalna servisna (sve moze da se proveri u Delti),nove gume,registrovan do sredine jula 2009. godine. Auto je u odlicnom stanju. Posedujem svu papirologiju.
          Vishe informacija na http://www.mojauto.rs/rezultat.php?moja...;valmess=0

Sto se tice potrosnje goriva krece se oko ~9 - 10 lit po gradu! Na otvorenom ~7.5 - 8lit (malo ostrije voznje).
          OVO OSTAVIO NEKI LIK NA ALFA PIAZZA...HEHEHEHE, 9-10 LIT PO GRADU...[/i]

Comment

• djudjaro83
            CBC Član
            • 30.03.2008
            • 40
            • Kijev/Beograd

@ mirdza
            Moze npr. da ima ovaj problem i to ti je u startu veliki trosak:
            http://forum.alfa156.net/forum/forum_po ... 37964&PN=1

Comment

• ilija156
              CBC Veteran
              • 25.07.2008
              • 106
              • beograd

pa pogledaj patosnicu do kvacila ,znam dobro kako izgleda auto kad predje 100.000

Comment

• ilija156
                CBC Veteran
                • 25.07.2008
                • 106
                • beograd

Evo jedne koja je presla preko 200.000km imate je na mobil.de....kako je ocuvana ladno se moze vratiti na 120.000km

Comment

• Semi
                  CBC Veteran
                  • 04.03.2008
                  • 192
                  • Smederevo

Ljudi, evo da ne otvaram novu temu, naslov ove je ok...
                  Zanima me nesto odavde http://forum.alfa156.net/forum/forum_po ... 37964&PN=1 , zasto je menjana bregasta? Da li je problem fabricki iz tog perioda ili je vremenom zeznuta? Izvinjavam se ako je glupo pitanje, ali me stvarno zanima...

Comment

Working...
                  X