Da li neko zna kako se krecu cene ocarinjenih motora za alfu 33 1.7 16V 1990.god.Narvno da su u dobrom stanju.Hvala
Cena ocarinjenog motora alfa33???
Collapse
X
-
3 godine mi je stajao u garazi niko ga nije hteo za 100eur a kad sam ga dao za 80 sad se lupaju cifre...ma moze da se nadje imas po oglasima i otpadima, mislim da u sapcu neki lik ima vise alfinih motora sa ugradnjom i papirima, ima i neki zika iz kragujevca, - mislim da je bio ili je pandur
Comment
-
-
Pa tesko da moze ispravan 16v da se nadje za 100 jer toliko kosta samo jedna brega,ja sam ga trazio godinu dana i jedva nasao.Ne kazem da ne moze da se kupi ali da li radi to je druga stvar,decko sa foruma koji vozi isto 16v kupio je dva motora da bi sredio svoj koji je prolupao.Kada ih je otvorio oni su bili u jos gorem stanju nego njegov,glave brijane po 15 puta,pojedene brege...znaci samo gomila starog gvozdja i nista vise.
Taj iz Sapca tj. neko selo pored nije mogao da mi nadje 1.3 box pre 3 godine a kamoli 16v.
Kod tipa u Kg ima 16v ali iz 145-ice a to znaci kompletno prepakivanje instalacije.
Ako valja mora da kosta...
Osnovni razlog zasto vise nema tih motora je sto nema odakle vise stranac da se dotera a da valja,sada su uglavnom po otpadima nesrecni slovenacki krsevi sa 1.3 ili 1.5 i to uglavnom karbonima.33 16v & Fiat G.P.
Comment
-
Comment