varijator faze 145 ts 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • kloca
    CBC Početnik
    • 08.10.2008
    • 3
    • Despotovac

varijator faze 145 ts 16v

Na prolece sam kupip alfu 145 ts 98 godiste presla 103000 hiljade i inace je ekstra uvoz iz svajcarske na nase table! Samo sto joj je po svemu sudeci otisao varijator jer TRAKTORISE u ler gasu pa me interesuje da li neko moze da mi kaze gde se on tacno nalazi (moze i slika) kod motora i posto sam procitao na forumu da moze da se reparira kako se to radi i ko to radi?

Unapred hvala!!!!!
    P.S. ja sam iz Despotovca, i kod nas majstori slabo znaju ALFE!!!
  • dekideki
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2005
    • 1914
    • Beograd

klikni

dobrodosao!

*ne repariraj, kupi nov tip koji se ne kvari i njega ugradi, to je taj na slikama... ovde u BG sa zamenom to kosta oko 120e. svaka druga varijanta ne traje dugo a kosta 50-100e.
    .

Comment

• VNOV
      CBC Veteran
      • 21.04.2008
      • 150
      • beograd

Ja sam moj reparirao i izdržao je 6000 km i opet ispočetka nemogu više da ga slušam.Deki gde kupiti novi varijator i koji proizvodjač.

Comment

• kloca
        CBC Početnik
        • 08.10.2008
        • 3
        • Despotovac

Da li neko mozda zna jel taj varijator faze univerzalan za sve 145 ts1.4 ili postoji vise razlicitih modela, i gde je naj bolje da ga zamenim jel radi to neko u blizini Kragujevca! Interesuje me takodje gde mogu da ga kupim novog, jer u mom malom gradu za varijator po prodavnicama auto delova nisu ni culi!!!!!!
        jopet hvala unapred!!

Comment

• Flavio
          CBC Senator XXL
          • 13.06.2006
          • 1926
          • 012 Centar
          • KaraWagon 1.4T.Spark

Pretresi malo OVDE .
          Ne mogu ti pomoci detaljnije .

Comment

• kloca
            CBC Početnik
            • 08.10.2008
            • 3
            • Despotovac

Ljudi gde god sam zvao za varijator cena mu je 19500 plus ugradnja 7000! Dal' zna neko jel negde ima jeftinije ili je to realna cena?
            P.S.
            A skoro kad sam nesto gledao pod haubu cuo sam i da mi pucketa ja mislim da se zove "elektro ventil" nalazi se na usisnoj grani bas do motora sa desne strane u gornjem uglu, jel to normalno il je crklo i to cudo! Bas pucketa FINO! I ako jeste kolko to moze da kosta!

Comment

Working...
            X