ako je klima automatska, postoji i "sun sensor", senzor temperature rashladne tecnosti, kao i senzor temperature u kabini. ako je manuelna, onda ne postoji nijedan od njih. jos nisam cuo za automatsku klimu bez "sun sensor"-a.
Sta mi je ovo?
Collapse
X
-
Comment
-
-
Lepo sam ti napisao sta je sta, ja isto to imam na autu.
A ako uzmes malo pa procitas "uputstvo" i prevedes, dodjes da je "Intelligentes Waschen" = Automatski brisaci, a "Regensensor"= kisni senzor.
Znaci, uzivaj, samo lagano i gas do daskeVirus ALFA+
Comment
-
-
Originally posted by DexyLepo sam ti napisao sta je sta, ja isto to imam na autu.
A ako uzmes malo pa procitas "uputstvo" i prevedes, dodjes da je "Intelligentes Waschen" = Automatski brisaci, a "Regensensor"= kisni senzor.
Znaci, uzivaj, samo lagano i gas do daske,trebalo bi de prekucam i prevedem 300-400 strana
,ali nisam nasao odgovor na glavno pitanje: dali imam alarm i kako to da utvrdim..
Comment
-
-
To sa alarmom je bar lako! Pogledaj na vrh "A" stuba(oba) u kabini i tu ćeš uočiti senzore pokreta, dalje, kad zaključaš vozilo daljincem ostaje da blinka jedna led dioda u dnu šoferke na sredini ins, table.U motorskom prostoru ćeš lako uočiti kontrolni modul od alarma koji se nalazi na "8 sati" kada gledaš u otvoren motor.Ovo sve naravno ako imaš, kao ja, orginalni Alfin alarm.
Senzor za sp. temperaturu se kod mene na 156-ci rest. nalazi u "sisici" ispod desnog spoljnjeg retrovizora!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
brate zakljucaj auto daljinckim, i onda kljucem otkljucaj vrata i ako krene da pisti imas alarm
druga stvar, otvori malo prozor i zakljucaj auto pa posle par minuta ubaci ruku i masi i treba da krene da pisti
ako ti se sa zakljucavanjem zatvori prozor automatski, onda sedi i sam u auto i zakljucaj se i sacekaj minut i ako krene da pisti onda znas vec
mada morao bi da imas, ako nemas, onda nije podesen tj nesto je "kod" sjeban pa ti treba dijagnostika da se resi to, imao sam taj problem na staroj alfi da mi se auto zakljucava ali nemam alarm dok nisam kupio "kod" i resio taj problem
treba da ides kod Igora sto je radio u Vilmaxu jer on ima examiner pa ti to moze srediti ako imas "kod", ako nemas moras ga naruciti
Comment
-
-
Originally posted by igorkrnicbrate zakljucaj auto daljinckim, i onda kljucem otkljucaj vrata i ako krene da pisti imas alarm
druga stvar, otvori malo prozor i zakljucaj auto pa posle par minuta ubaci ruku i masi i treba da krene da pisti
ako ti se sa zakljucavanjem zatvori prozor automatski, onda sedi i sam u auto i zakljucaj se i sacekaj minut i ako krene da pisti onda znas vec
mada morao bi da imas, ako nemas, onda nije podesen tj nesto je "kod" sjeban pa ti treba dijagnostika da se resi to, imao sam taj problem na staroj alfi da mi se auto zakljucava ali nemam alarm dok nisam kupio "kod" i resio taj problem
treba da ides kod Igora sto je radio u Vilmaxu jer on ima examiner pa ti to moze srediti ako imas "kod", ako nemas moras ga naruciti
Inace sve sto si naveo sam probao i nepisti...
Onda cu otici kod Igora...
Comment
-
Comment