Sta mi je ovo?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • RANK
    CBC Senator XXL
    • 28.02.2007
    • 1635
    • Beograd
    • FIAT MAREA WEEKEND 1

ako je klima automatska, postoji i "sun sensor", senzor temperature rashladne tecnosti, kao i senzor temperature u kabini. ako je manuelna, onda ne postoji nijedan od njih. jos nisam cuo za automatsku klimu bez "sun sensor"-a.
    "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• Si-le
      CBC Član
      • 23.09.2007
      • 42
      • Kikinda

Originally posted by RANK
      ako je klima automatska, postoji i "sun sensor", senzor temperature rashladne tecnosti, kao i senzor temperature u kabini. ako je manuelna, onda ne postoji nijedan od njih. jos nisam cuo za automatsku klimu bez "sun sensor"-a.
      Jel to ovo?

Comment

• RANK
        CBC Senator XXL
        • 28.02.2007
        • 1635
        • Beograd
        • FIAT MAREA WEEKEND 1

da, znaci ostaje misterija ono gore. a jesi video kako sam ga opisao, kao da gledam u njega?

Comment

• Si-le
          CBC Član
          • 23.09.2007
          • 42
          • Kikinda

da, znaci ostaje misterija ono gore. a jesi video kako sam ga opisao, kao da gledam u njega?
          da primetio sam,a ti si mislio da to sto neznam sta je ,da je neki od senzora klime,a?

Comment

• Dexy
            CBC Član
            • 11.08.2005
            • 66
            • Belgrado

Lepo sam ti napisao sta je sta, ja isto to imam na autu.
            A ako uzmes malo pa procitas "uputstvo" i prevedes, dodjes da je "Intelligentes Waschen" = Automatski brisaci, a "Regensensor"= kisni senzor.

Znaci, uzivaj, samo lagano i gas do daske
            Virus ALFA+

Comment

• Si-le
              CBC Član
              • 23.09.2007
              • 42
              • Kikinda

Originally posted by Dexy
              Lepo sam ti napisao sta je sta, ja isto to imam na autu.
              A ako uzmes malo pa procitas "uputstvo" i prevedes, dodjes da je "Intelligentes Waschen" = Automatski brisaci, a "Regensensor"= kisni senzor.

Znaci, uzivaj, samo lagano i gas do daske
              jbga,neznam nemacki ,trebalo bi de prekucam i prevedem 300-400 strana ,ali nisam nasao odgovor na glavno pitanje: dali imam alarm i kako to da utvrdim..

Comment

• TETAK
                CBC Senator XXL
                • 30.09.2004
                • 3034
                • Čačak, Srbija

To sa alarmom je bar lako! Pogledaj na vrh "A" stuba(oba) u kabini i tu ćeš uočiti senzore pokreta, dalje, kad zaključaš vozilo daljincem ostaje da blinka jedna led dioda u dnu šoferke na sredini ins, table.U motorskom prostoru ćeš lako uočiti kontrolni modul od alarma koji se nalazi na "8 sati" kada gledaš u otvoren motor.Ovo sve naravno ako imaš, kao ja, orginalni Alfin alarm.
                Senzor za sp. temperaturu se kod mene na 156-ci rest. nalazi u "sisici" ispod desnog spoljnjeg retrovizora!
                Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• igorkrnic
                  CBC Senator XXL
                  • 02.12.2007
                  • 572
                  • Kikinda

brate zakljucaj auto daljinckim, i onda kljucem otkljucaj vrata i ako krene da pisti imas alarm

druga stvar, otvori malo prozor i zakljucaj auto pa posle par minuta ubaci ruku i masi i treba da krene da pisti

ako ti se sa zakljucavanjem zatvori prozor automatski, onda sedi i sam u auto i zakljucaj se i sacekaj minut i ako krene da pisti onda znas vec

mada morao bi da imas, ako nemas, onda nije podesen tj nesto je "kod" sjeban pa ti treba dijagnostika da se resi to, imao sam taj problem na staroj alfi da mi se auto zakljucava ali nemam alarm dok nisam kupio "kod" i resio taj problem

treba da ides kod Igora sto je radio u Vilmaxu jer on ima examiner pa ti to moze srediti ako imas "kod", ako nemas moras ga naruciti

Comment

• Si-le
                    CBC Član
                    • 23.09.2007
                    • 42
                    • Kikinda

Originally posted by igorkrnic
                    brate zakljucaj auto daljinckim, i onda kljucem otkljucaj vrata i ako krene da pisti imas alarm

druga stvar, otvori malo prozor i zakljucaj auto pa posle par minuta ubaci ruku i masi i treba da krene da pisti

ako ti se sa zakljucavanjem zatvori prozor automatski, onda sedi i sam u auto i zakljucaj se i sacekaj minut i ako krene da pisti onda znas vec

mada morao bi da imas, ako nemas, onda nije podesen tj nesto je "kod" sjeban pa ti treba dijagnostika da se resi to, imao sam taj problem na staroj alfi da mi se auto zakljucava ali nemam alarm dok nisam kupio "kod" i resio taj problem

treba da ides kod Igora sto je radio u Vilmaxu jer on ima examiner pa ti to moze srediti ako imas "kod", ako nemas moras ga naruciti
                    koji kod?kod karticu? to nemam.
                    Inace sve sto si naveo sam probao i nepisti...
                    Onda cu otici kod Igora...

Comment

• starac vujadin
                      CBC Senator XXL
                      • 27.08.2005
                      • 2617
                      • Stari grad

Originally posted by Si-le
                      Jel to ovo?

Ja nemam taj senzor, a imam automatsku klimu na 156.

Comment

• RANK
                        CBC Senator XXL
                        • 28.02.2007
                        • 1635
                        • Beograd
                        • FIAT MAREA WEEKEND 1

verovatno je bolje sakriven

Comment

Working...
                        X