Par pitanja Alfa 147

Collapse
X
Collapse
+ More Options
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • rembrant
    CBC Početnik
    • 10.08.2008
    • 5
    • Bijeljina, RS

Par pitanja Alfa 147

E ovako kao prvo da pozdravim josh jednom sve clanove ovde. Prije odredjenog broja dana kupio sam Alfu 147 1.9JTD da ne gnjavim sa detaljima kada legne rewgistracija pretstavicu je u Alfa Virusu i nadam se zapoceti i ovde svoju karijeru Alfiste koju se nadam da ce me drzati do kraja zivota (moje iskreno nadanje)! Ali mene interesuju sada neke stvari. Posto sam kupio polovnu i nisam dobio KOD za nju, tj. PIN kod! Pa se brinem ako npr. mijenjam akumulator i sada kada stavim novi akumulator da li ce auto moci da pali? I kako ja sada da postupim da dobijem taj kod, posto planiram da zamjenim i standardni radio. Ako bi neko odgovorio na ova pitanja bio bih vise nego zahvalan!
  • ZEPELINBG
    CBC Veteran
    • 06.04.2008
    • 133
    • BEOGRAD

kodovi za ključ i radio se razlikuju!Promenom akumulatora nećeš poremetiti kod ključ,tj.auto će normalno paliti,ali ti je moj savet da naručiš KOD KARTICU kod dilera( ili u BG-u u Delti,trebalo bi da je oko 25 e)..a što se tiče muzike,verovatno će ti tražiti kod..4 cifre..moraš da nađeš nekoga ko radi dekodiranje (oko 20 e) i taj kod upiši za svaki slučaj
    P.S. možeš da probaš i ovde
    http://forum.eserviceinfo.com/viewforum ... e7de493a0e
    SOMETIMES IS GOOD TO BE BAD

Comment

• rembrant
      CBC Početnik
      • 10.08.2008
      • 5
      • Bijeljina, RS

Hvala ti puno, a posto nisam bash iz Bgd-a u kojoj ulici se nalazi Servis ili Prodaja Delte gde vec treba da odem od ta 2... izvinjavam se za ovakva pitanja ali bolje da pitam nego da lutam po Begoradu

Comment

• dexxxter
        CBC Veteran
        • 02.03.2008
        • 123
        • Beograd

Kod kartica u delti je 6090 din, i ceka se kako oni kazu od 7 do mesec dana...

Comment

• jts2.0
          CBC Član
          • 16.12.2006
          • 66
          • Beograd, Banovo Brdo

Ako menjas radio i stavljas novi kod ti za to ne treba!On ce ti trebati samo onda ako jednog dana hoces da vratis fabricki radio! Za paljenje ti je vec sve rekao ZEPELINBG!Uzivaj i vozi svoju AFICU

Comment

• ZEPELINBG
            CBC Veteran
            • 06.04.2008
            • 133
            • BEOGRAD

servis je na Novom BG..011/30.15.209 trebalo bi da je broj servisa!! Meni su rekli pre par meseci,da je KOD kartica oko 25 e (2000 din)..ali ako je Dexter sigurniji ok..i da rekli su da se čeka 7-15 dana
            SOMETIMES IS GOOD TO BE BAD

Comment

• dexxxter
              CBC Veteran
              • 02.03.2008
              • 123
              • Beograd

6090 din je cena koda, tj. kod kartice za ICS za 166-icu. Sumnjam da je za 147 jeftinija kod kartica... Kad sam je ja narucivao, stigla je za 5-6 dana, ali mi nisu javili, pa sam je podigao sasvim slucajno posle 10-ak dana kad sam svracao u Deltu. Bilo je ono: Da nije mozda stigla... Vidi jeste... Bili su iznenadjeni vise nego ja da je tako brzo stigla, tada su mi u nekoj prici rekli da se desi da se cekaju i po mesec dana. Od kad je Fiat dosao u Kragujevac, i delovi im stizu brze, pa je moguce da se sada i kod kartica dobija brze...

Comment

• ukiukikg
                CBC Početnik
                • 27.09.2008
                • 7
                • Kragujevac

Ja sam menjao akumulator na mojoj 147-ici, ne treba ti nikakav kod, cak ni za radio! Eto, nadam se da ce ti ustedeti malo para i truda! Poz

Comment

• rembrant
                  CBC Početnik
                  • 10.08.2008
                  • 5
                  • Bijeljina, RS

Ok danas kupujem akumulator pa me interesuje kolike snage ide u 1.9 JTD 85kW nesto sam trazio po netu ali mi nije bash sve najjasnije!

Comment

Working...