alfa romeo 146 1.6 ts

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • aluk
    CBC Početnik
    • 17.03.2008
    • 6
    • Gornji Milanovac

alfa romeo 146 1.6 ts

Od pre par nedelja primetio sam gubitak rashladne tecnosti u boci i blago kapljanje tecnosta iz donjeg levog ugla hladnjaka (kada stoite ispred haube) ali samo u situaciji posle gasenja vruceg motora. A kada je motor hladan tog kapljanja nema. Verujuci da je hladnjak verovatno busan kupio sam SONAXOVU tecnost za hladnjake medjutim na njoj pise nikako nesipat u ekspanzionu bocu nego iskljucivo u hladnjak.Kako to da izvedem kad nema poklopac na hladnjaku.
  • dekideki
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2005
    • 1914
    • Beograd

ne sipaj to u Alfu

idi vidi gde curi hladnjak uzmi na otpadu dobar ili krpi taj vidi sta se vise isplati. ta fora sa sipanjem je samo za nedoBog ako ti se desi negde u gudurama gde ni vode nemas...
    .

Comment

• sasa km
      CBC Senator
      • 23.10.2007
      • 241
      • kosovska mitrovica

prvo proveri sta je u pitanju

kada se ugreje hladnjak ugreju se i creva pa mozda na selnu pusta i treba samo zategnuti selnu a ako je hladnjak kako kaze dekideki bolje je krpiti ili zameniti hladnjak jer posle moze da izadje velika glavobolja od tih sipanih sredstava za brzo krpljenje

sta trenutno imas od tecnosti za hladjenje samo vodu ili parafly
      ALFA-naravno, molim jednu u fulu za poneti

Comment

• aluk
        CBC Početnik
        • 17.03.2008
        • 6
        • Gornji Milanovac

alfa romeo 146 1.6 ts

Hvala obojici , pa da tako sam i mislio inace voda je u hladnjaku a verovatno cu do Cacka na otpad za drugi ako budu imali dobar. Sta mi predlazete od antifriza?

Comment

• sasa km
          CBC Senator
          • 23.10.2007
          • 241
          • kosovska mitrovica

negde imas na kolima sta sve ide od tecnosti ( kod mene je nalepnica na haubi kad podignes levo) a tamo pise da se koristi za hladnjak Parafly 11 rastvara se 50/50 sa destilovanom vodom

obicna voda brzo hvata kamenac i korodira i ima nizu tacku grejanja - isparavanja - dok parafly stiti od kamenca i vecu tacku grejanja ima od vode

prvo pogledaj da nadjes podatke za vrste tecnosti koje idu za tvoj auto

P.S. poseti VIRUS i okaci neku sliku ljubimca - dobrodosao medju Alfa zarazene
          ALFA-naravno, molim jednu u fulu za poneti

Comment

• aluk
            CBC Početnik
            • 17.03.2008
            • 6
            • Gornji Milanovac

alfa romeo 146 1.6 ts

Pogledaj te ih na virusu.

Comment

Working...
            X