ROLERI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nenadk
    CBC Član
    • 15.06.2008
    • 21
    • Novi Becej

ROLERI

Pozdrav svima.
    Posto mi se blizi veliki servis za jedno 10.000 kilometar, hteo sam da pitam da li neko od vas zna koliko se krece cena ona dva velika rolera za PK kais ( ne znam tacno da li imaju neki poseban naziv ) ali mislim da znate na sta mislim?
    I da li se to menja kako mi je majstor rekao, kada pocne da se cuje da pisti ili ... ?
    Na satu joj pise da je presla 154.333 km mada posto je iz uvova ima ona i mnogo vise. Ne znam ni da li je to ikako menjano, a i cuo sam da su cene paprene, e sad ne bih hteo da mi se nesto desi sa autom ako ne promenim te ROLERE ...???
    Pozdrav svima i puno hvala unapred.
  • neshaoct
    Banovan
    • 18.08.2007
    • 1754
    • Beograd, Rakovica

...ja to menjah na benzincu 1.6 još dok sam imao Bravu, i čim nisam upamtio cenu znači da nije bilo ništa skupo...verovatno 30, 40 eura...

Comment

• M-power
      Moderator
      • 10.01.2005
      • 10060
      • Bg; Banovo Brdo
      • CorsaC, astra H,

Cene rolera PK kaisa klime se krecu od 1300-1900din
      Drugi ti je zatezac za alternator, on je nesto skuplji od 2500-3500din zavisno od proizvodjaca i mesta kupovine.
      Znaci generalno nista preskupo.
      To date there has never been a faster car built for the public road and,
      it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• lancer
        CBC Član
        • 10.05.2005
        • 20
        • Novi Sad

Kad vec menjas zameni i remenicu radilice. Ja nisam poslusao prodavca, pa sam dva puta placao ruke majstoru + novi kais. Remenica ima neku ispunu od tvrde gume(?) koja ispuca. Kaze majstor da je to redovna pojava. Znaci menjaj ceo set - kais, dva rolera i remenicu. Mada sama remenica nije bas jeftina...

Comment

Working...
        X