POzdrav svim vozacima!
NOva sam na forumu i htela bih da razmenim iskustva sa vama kao i da pitam za savet.
Zivim u NS.
U aprilu ove godine sam kupila fiat Stilo 1.8, 16v, 5vrata, benzinac...I za ovih nekoliko meseci imala cini mi se milion odlazaka kod majstora...Naravno auto je bio pandurski, i od cetriri komada sto su bila kod coveka od poverenja, meni je zapao pokidani
(za ostala 3 vlasnici kazu da su prezadovoljni). Prvog dana kako sam ga uzela se gasio prilikoom usporvanj na semaforu...Nisam bas se razumela..verovala majstoru koji ga je pregledao da je motor u odlicnom stanju, dala mu da urdi veliki servis...Posle par dana...Isti problem ugasi se pre skretanja, prilikom zaustavljanja...Ler gas nije u samom startu radio kako treba...Setala se od majstora do majstora...silne dijagnostike, promenila akumulator...opet radio ok neko vreme i onda isti problem..Napokon dijagnostika pokaze da je motor ler gasa ( koji nemoze da se zesebno menja kod Stila) Inace auto u leru radi ok ...majstor ga prikaci na komp, obrise gresku, auto ide nedelju dana...I zadnje sto je pocelo da se desava jeste da zadrzi gas, drzi kazaljku npr na 2000 obrtaja, upali lampicu asr faild, i engine faild..ja ga ugasim i upalim , auto ide..bez nekih pravila posle izvesnog vremena isto..I tako..Danas napokon nadjem majstora u Futogu (Dragan) i uradi dijagnostiku, kaze isto..cekamo deo (koji je po slobodnoj proceni 50.000 din) i nadam se da ce to reesiti problem
, mada kontam da moze da se nadje i polovni ( ali macka u dzaku opet)...
Da nepricam o airbegu i senzoru...konektorima ispod suvozacevog sedista koje sam cackala vec sto puta i opet se pali senzor posle nekog vremena..
Ako ko ima bilo kakav savet...PLEASE...ocajna sam...ulozila sam u njega skoro 1000 i vise eura do sad...I namenjala se majstora..Da nekazem da sam po preporuci otisla do coveka koji mi je sipao pogresno ulje, pa do sledeceg koji mi je rekao da prvi majstor nije dobro namesti zubcasti , pa se zato cuje bucnije auto ii gasi se , pa mi to on namestio za 2 sata i 50 eura, pa sledeci koji je stelao taj ler gas, pa produvavanje dizni..pa jedan sto mi je rekao da radimo generalku motora i 700 eura, ali da mi negarantuje da ce problem bii resen...Ma jos milion..Vozali su me vise nego ja Stila i sada sam ocajna (zaposlena) domacica
Prijace bilo kakav savet...za to gasenje...ili komentar...
NOva sam na forumu i htela bih da razmenim iskustva sa vama kao i da pitam za savet.
Zivim u NS.
U aprilu ove godine sam kupila fiat Stilo 1.8, 16v, 5vrata, benzinac...I za ovih nekoliko meseci imala cini mi se milion odlazaka kod majstora...Naravno auto je bio pandurski, i od cetriri komada sto su bila kod coveka od poverenja, meni je zapao pokidani

Da nepricam o airbegu i senzoru...konektorima ispod suvozacevog sedista koje sam cackala vec sto puta i opet se pali senzor posle nekog vremena..
Ako ko ima bilo kakav savet...PLEASE...ocajna sam...ulozila sam u njega skoro 1000 i vise eura do sad...I namenjala se majstora..Da nekazem da sam po preporuci otisla do coveka koji mi je sipao pogresno ulje, pa do sledeceg koji mi je rekao da prvi majstor nije dobro namesti zubcasti , pa se zato cuje bucnije auto ii gasi se , pa mi to on namestio za 2 sata i 50 eura, pa sledeci koji je stelao taj ler gas, pa produvavanje dizni..pa jedan sto mi je rekao da radimo generalku motora i 700 eura, ali da mi negarantuje da ce problem bii resen...Ma jos milion..Vozali su me vise nego ja Stila i sada sam ocajna (zaposlena) domacica

Prijace bilo kakav savet...za to gasenje...ili komentar...
Comment