Ako nisi siguran u ove repere, postavi 1. klip u GMT, a bregastu da ti bude prvi tačno "na vagi" i nema problema... Da li ti je onaj reper na zamajcu na "nuli"? Pitam zbog ovoga...
Maaa neeeeeee.......taj kad ne budem umeo da uzubim vezanih očiju ima da batalim posao,.........nema to veze samnom,znam samo da se dečko zlopati sa tim Unom od kada ga je kupio i čisto da mu pomognem......a pravo da ti kažem zaboravio sam na pp .....pozdrav!
E, ma Uno mi je registrovan i garim ga ja, zeza me samo malo akumulator. Nego spremam mu drugi motor, a ja volim te majstorije, pa ovaj FIRE sto sam nabavio, izmenio sam mu sve dihtunge, i ostale zezancije, jedino mi je bilo sumnjivo ovo za uzubljivanje, jer nisam bio siguran, nije mi nakacen menjac, pa zbog toga... Pozdrav i hvala...
Uzgred, na bobini, cemu sluzi ova braon najtanja zica, tj, gde se ona vezuje???
Ove dve zice sto idu sa razvodnika, idu direktno u komutator. Iz komutatora izlaze dve zice, odnosno to je tranzistorski izlaz, i vode se na bobinu da kratko spoje namotaje. E, sad, u pocetku sam mislio da je masa, ali kada dam kontakt, dobijem napon izmedju plave i mase( limarije ), a ova braon nema nikakvog kontakta sa masom... ali vidim da plava i braon idu kroz kanalicu ka kabini... znaci moguce da je obrtomer...
Comment