Imam mali problemcic ili mozda to i nije tako,voleo bih da cujem necije misljenje.Menjao sam skoro set kvacila,znaci korpa,lamela,druk lager i sada naravno kvacilo radi mnogo zivlje a i sam auto je startniji. Nekih mesec dana pre nego sto mi je riknuo druk lager i malo ostetio korpu koja je naravno morala da se menja,poceo sam da cujem malo bucniji rad motora,narocito u leru i cini mi se da je ta buka glasnija dok je hladan.Zvuk je kao neko zaguseno struganje,npr kao da se nesto okrece i blago zakacinje nesto,takav je utisak. Pomislim ja varijator,jeste mi Desha radio reparaciju pre nekih 2-3k kilometara al opet mozda bude i on mada mi se cini da mi nije zvuk kao sto je bio pre reparacije,pa zato i nisam siguran da je varijator.I sinoc posle malo duzeg puta stanem pred garazu da je otvorim,izadjem iz auta i pored glasnijeg rada motora cujem kao neko konstantno ponavljanje zvuka koji nisam siguran da umem da opisem,ali cini mi se da je kao neko skripanje(ne onako jako ali isto kao da se cuje iz neke daljine,podmuklo nekako) koje traje 1 sec,pa onda nista,pa opet 1 sec i nista i tako stalno.Jutros vec nema tog zvuka,ali motor i dalje "grebe" dok radi.Ima li neko mozda ideju sta je u pitanju pre nego sto odem do majstora na dranje?
Pozdrav
Pozdrav
Comment