Varijator Alfa 146ts 1998god

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ginc022
    CBC Početnik
    • 26.04.2009
    • 6
    • Sr.Mitrovica

Varijator Alfa 146ts 1998god

Ljudi pomagajte!Patim se sa varijatorom vec godinu dana!Dva puta sam do sada menjao set za reparaciju i oba puta posle 3000-4000km pocne ponovo da lupa!Procitao sam ovde na forumu da je jedino resenje da kupim novi ili da ga zavarim,a mene sad trenutno sto se finansijske strane tice,interesuje ovo drugo!Medjutim nije mi jasno u kom polozaju varijator treba da se vari i kako!Ako neko ima odgovor bio bi mu zahvalan!
  • PRESRETAC
    CBC Senator XXL
    • 09.10.2007
    • 333
    • BG
    • Grande punto 1.4T

Re: Varijator Alfa 146ts 1998god

ako si kupovao onaj set za reparaciju sto sadrzi onaj feder i plasticni prsten to je kratkog veka kao sto si video i sam...najbolje da odes na forum alfa romeo klub srbija pa ces tamo dobiti pravi odgovor za tvoj problem...imas njihov sajt pri dnu ovog foruma...pozdrav
    sigpic

Comment

• nikola_VUK
      CBC Senator XXL
      • 20.09.2005
      • 317
      • Podgorica - Novi Sad
      • Mercedes vaneo 1.7

Ko ti je radio reparaciju, to je mnogo vazno, ja sam je radio u Ricambiju u Zemunu, i covek kome sam prodao auto mi je rekao posle dve godine da je sve ok.

Comment

• ginc022
        CBC Početnik
        • 26.04.2009
        • 6
        • Sr.Mitrovica

Set za reparaciju sam kupio u ricambiu a oba puta sam zamenu radio kod svog kuma,koji ima servis i doduse radi samo francuze,ali nikakva nauka nije bila potrebna da se i taj set zameni i vrati kako je i bilo!Vidim da su ovde ljudi takodje imali problema posle par hiljada predjenih km bez obzira gde ga radili!Jednostavno mislim da u tom setu za reparaciju imas samo kratko vreme otklonjen problem!Na neki stalan period mislim da je jedino resenje zavariti ga,ali kako u kom polozaju!

Comment

• PRESRETAC
          CBC Senator XXL
          • 09.10.2007
          • 333
          • BG
          • Grande punto 1.4T

idi na alfin forum i tamo ce ti dekideki objasniti kako da resis tvoj problem posto je on doktorirao alfe...
          sigpic

Comment

Working...
          X