Punto 2 jtd čudan zvuk pri manjim obrtajima

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dr_mire
    CBC Veteran
    • 10.01.2007
    • 104
    • Beograd, Banovo BrDo

Punto 2 jtd čudan zvuk pri manjim obrtajima

Gledam temu stilo jtd cvili-zvizdi kad se upali! pa rekoh da postavim jedno pitanje
    (ako je glupo izvinjavam se unapred)

Elem, u pitanju je punto 2 2002.god 1.9 jtd. Čim sam ga uzeo urađen veliki servis (svi kajševi. španeri i ostalo) i još neke stvari. Zanima me da li je normalno da se u nižim obrtajima čuje kao neki, ne znam kao ni da objasnim, oštriji zvuk koji se izgubi dodavanjem gasa. Od servisa sam prešao oko 3000km, čini mi se kao da se taj zvuk nešto redukovao.
    Znači isključuivo u nižim obrtajima ili recimo kada četvrtom idem 40km/h

Nema veze koliko je auto zagrejan. Inače auto lepo ide, potpuno sam zadovoljan.

Hvala i pozdrav
    ...za Klein se otuda Edipov kompleks ne fokusira primarno na oca, ili na penis, ili na simbolički falus, ili na pretnju kastracijom. Fokusira se pre na majku i na grudi, koji su dobri objekti ako zadovoljavaju, ili loši objekti ako se odbijaju...
  • dr_mire
    CBC Veteran
    • 10.01.2007
    • 104
    • Beograd, Banovo BrDo

Re: Punto 2 jtd čudan zvuk pri manjim obrtajima

Evo bas sam sada vozio, zvuk je gotovo potpuno nestao.
    Da li to ima veze sa novim kajševima i španerima, od tada prešao 3500 km

Pozdrav
    ...za Klein se otuda Edipov kompleks ne fokusira primarno na oca, ili na penis, ili na simbolički falus, ili na pretnju kastracijom. Fokusira se pre na majku i na grudi, koji su dobri objekti ako zadovoljavaju, ili loši objekti ako se odbijaju...

Comment

• zoranbg
      CBC Senator XXL
      • 23.03.2005
      • 4098
      • Rooster's Hill , Beog
      • Grande Punto 1.2

Da bi ti neko bar pokusao da pomogne nije lose da probash da opishesh zvuk i odakle tachno i odprilike dolazi.
      U svakom sluchaju 99% je lakshe uzivo da dobijesh pomotj,nego ovako " na slepo" preko foruma.
      Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• dr_mire
        CBC Veteran
        • 10.01.2007
        • 104
        • Beograd, Banovo BrDo

U pitanju je bio jedan od španera PK kaiša. Zvuk je bio isključivo na nižim obrtajima (900), nakon zamene se više ne čuje

Još jedana preporuka za fiat servis TIM na Vidikovcu i majstoru Mikiju

Pozdrav svima

Comment

Working...
        X