grande punto servis

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • fantastik
    CBC Senator XXL
    • 28.07.2005
    • 417
    • Novi Sad

grande punto servis

Pazario sam grande punta 1.3 mj 60kw 2006 godiste, presao je 147000 i naravno nemam podatke kad je radjen servis i kakav, pa jel moze neko da mi kaze, da li je vreme
    za veliki servis ako nije uradjen i sta se sve menja na velikom servisu
  • Yuguar
    CBC Član
    • 24.10.2009
    • 23
    • Beograd

Re: grande punto servis

Koliko si siguran da je kilometraza tacna ? ako je iz uvoza ne racunaj na manje od 200k km...
    Ja bi uradio ceo servis ako planiras dugi bracni odnos.
    U mali servis spada ulje motora i svi filteri , u veliki navedeno plus kaisevi i spaneri u tvom slucaju lanac. Generalno provera celog vozila ako si nov vlasnik... kocnica trapa tecnosti kvacila svetlosne signalizacije i zahtevane opreme uoci novog zakona.

Comment

• fantastik
      CBC Senator XXL
      • 28.07.2005
      • 417
      • Novi Sad

stigao je puntic za sada sam zadovoljon upitanju je 1.3 mj 66kw, 2006 godiste, dinamic oprema, e sad uz kljuc sam dobio i neki zeleni i plavi dodatak koji moze da se stavi u deo pored volana ima sve na slikama, jel zna neko sta je to i kako se koristi.

Comment

• Goran Zemun
        CBC Član
        • 06.11.2009
        • 69
        • beograd

Lici na neku zastitu od kradje ali je proivodjac VDO tako da verovatno ima neke veze sa kilometrazom. A na velikom servisu se menjaju svi filtri i ulje u motoru,menjacu, kanalni kais sa spanerom, pumpa vode. Predlazem ti da uradis kontrolu lanca,po tome koliko je hidro zatezac izasao moze se odretediti stanje lanca i klizaca. Ako je los lanac menja se sve...lanac,dva klizaca,dva lancanika i hidro zatezac.
        F.I.A.T.......Fix..It..Again..Toni...

Comment

• fantastik
          CBC Senator XXL
          • 28.07.2005
          • 417
          • Novi Sad

pa lici ali mogu da upalim auto bez da to stavim tako da idalje ne znam sta je, evo saznah da se radi o imobilajzeru e sad trebalo bi da kada se ugase kola on sam ukljuci i
          dok negurnem ono plavo ili zeleno u njega i lampica se ne upali nebi trebalo da moze da se startuje motor. Moguce je da je iskljucen da li se neko razume u ovo i kako ga povratiti da radi

Comment

Working...
          X