Punto Classic lupka kad je hladan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Vidan KV
    CBC Senator XXL
    • 24.10.2007
    • 432
    • Kraljevo
    • vozim onaj koji trenutno ima više goriva

Re: Punto Classic lupka kad je hladan

To se opravdava time kako jeste Selenia preporučena od strane proizvođača ali je i Shell koji sipaju istih karakteristika i zadovalja sve kriterijume.......ko bi ga znao.......inače po pitanju kuckanja savetovao bih svima da se taj podatak unese u servisnu knjižicu i radni nalog......za svaki slučaj....pozzzz!

Comment

• uketic
      CBC Početnik
      • 06.12.2009
      • 3
      • bgd

Re: Punto Classic lupka kad je hladan

Originally posted by petarp031
      Juce mi rece covek koji je kupio pre 2 meseca punta (made in KG) da je slucajno u garazi izvadio merac i zaprepastio se. Posle 3000 km ulje ispod minimuma. Na ovoj sluzbenom original Talijanskom samo je trosio prvo ulje koje je fabricki bilo u njemu, a sad nakon 50.000km sve je ok, mozda 2dc na 10.000km.
      Samo jedno pitanje, zasto kad oteram auto na servis u Deltu sipaju Shell, a u Cacanskom Autogarantu Seleniju, zar Selenija ne ide po preporuci proizvodjaca?
      Ja vozim pandu 04 sa istim motorom jedino je 1.1, prešla 100.000km čuje se isto kad se upali prvih 60-setak sekundi posle se nečuje netroši ni gram ulja od zamene do zamene selenia 20k.
      A u delti spaju shell iz prostog razloga što ga miško uvozi pa mu ispadne džabe čisto mangupiranje.

Comment

• Abramovich
        CBC Početnik
        • 07.09.2017
        • 1
        • Beograd
        • Punto Classic 1.2 8v

Imam i ja Punta koji "kucka" kad je hlada. Slučajno naleteh na ovu temu, pa rekoh da se raspitam da li je neko - konačno utvrdio o čemu se radi. Lokalni majstori ne znaju i nude mi da rasturamo motor da vidimo šta je?! Auto super vuče. Ne troši ulje. Merili su mu pritisak ulja - odličan je. Truba mi je da otvaram motor ili prodajem na silu auto (i to je bio jedan od saveta) ako je ventili benzinskih isparenja ili neka glupost koja košta manje od 2000 dingera?!

Comment

Working...
        X