Fiat Punto II 1.9 d

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • djordje m
    CBC Član
    • 06.02.2010
    • 11
    • kragujevac

Fiat Punto II 1.9 d

Pošto je očigledno da svi mi koji imamo Fiat Punta II 1.9d ,imamo isti ili sličan problem sa trzanjem,cucanjem ili kako god u 4 i 5 brzini da se ne ponavljam .....
    Pitanje glasi,da li je iko ikad popravio ovaj kvar na autu ,da li je ustanovio šta je u stvari kvar(egr,kvačilo,kompjuter,protokomer .....ne dovoljno oštra vožnja,mada koliko znam kod običnih dizela nije preporučljiva),tema jeste prežvakana više puta ali koliko sam video niko nije našao rešenje,osim tipa koji je prodao auto?
  • Milan.87
    CBC Član
    • 18.05.2008
    • 76
    • N.Beograd

Re: Fiat Punto II 1.9 d

Ja sam taj što je rešio problem prodajom auta
    Mislim da je to najbolje i nejbezbolnije rešenje. Jel taj motor sam po sebi nije nesto pouzdan i daleko je najgori od svih fiatovih dizela. Verujem da bi problem mogao da se reši ubacivanjem mehaničke pumpe. Ali ja nisam imao strpljenja da se zezam sa tim. Ili naravno uvek ostaje opcija da se naviknes i malo promenis stil vožnje.

Pozdrav

Comment

• raymo
      CBC Početnik
      • 28.09.2009
      • 1
      • Žepče

Re: Fiat Punto II 1.9 d

Trzanje u leru i neravnomjeran rad motora sam rjesio reprogramcijom kopijutora od tada su prestali i simptomi trzanja na malim obrtajima.za prvu pomoc moze se pomoci iskljucivanjem protokomjera prije paljenja i ponovnim ukljucivanjem nakon paljenja. .

Comment

Working...
      X