Marea 1.9 JTD problem kada se doda jaci gas

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • gaston
    CBC Senator XXL
    • 24.03.2005
    • 324
    • N BG - Batajnica

Marea 1.9 JTD problem kada se doda jaci gas

Jesenas dodjem do svog prvog dizela u zivotu navedene maree 1.9 JTD 2002 god 110 Ks, nagovorili me mangupi ... autic lepo pali mirno radi kod normalne voznje ne pravi nikakve probleme , vozio sam ga do 140 sa umerenim ubrzanjem , problem se javi kad recimo hocu da se ukljucim na auto put i malo stisnem gas , lepo zarezi i povuce ali odjednom ostane bez daha i ako je to recimo na 3K obrtaja , presaltujem u visu i on odrzava tu dostignutu brzinu , na stiskanje gasa ic ne reaguje i tako jedno 30. do 60 sekundi kada pocinje normalno da prima gas i dalje ubrzava . Znam da treba kod majstora na dijagnostiku pa provera ovog onog , auto se kod normalne voznje sasvim normalno i ponasa sem u opisanom slucaju . Da li je neko imao iskustva ili moze da pretpostavi sta je , naravno motor je na radnoj temperaturi i sve po propisu ali uvek uradi tako kada ga stisnem ????
    27.5 god za djevrekom auta snova :
    Djulieta 1750, Junior GT 2.0, sud 1.3 , sprint 1.5 QV , sud 1.5 QV , 33 1.3 IE , 75 2.0 TD , 33 1.7 , 164 2.0 ts , ALFA SUD 1.3 , 164- 2.0 TS +156 2.0 ?KW ...za dalje ??????????

NIJE BITNO DA LI JE DO KOLENA ILI ZEMLJE .. VAZNO JE DA JE DO PUPKA
  • comi 1342
    Moderator
    • 28.09.2005
    • 1126
    • NS
    • Giulietta ,PUG 106,

Prljav MAP senzor, ne radi EGR, prljave dizne, prljava ili loša turbina, zapušen katalizator, loš protokomer...
    "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
    "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

Working...
    X