Pozdrav svima imam jedno pitanje pa ako bi ste mi pomogli kako bih ga resio posto me mnogo nervira auto je fiat punto 1.2 8 ventila 2001 god problem je sledeci ujutru kad je hladnije vreme pali odlicno kad je toplije vreme ujutru malo duze vergla a kad je vruc auto pali ko mina i jos jedan problem kad odstoji posle voznje kad se ohladi isto malo duze vergla da upali do cega moze biti molio bih vas da mi pomognete.pozzzzzz
malo duze vergla
Collapse
X
-
lose ili ne odgovarajuce svecice, senzor radilice pri krraaju, bobine ,kablovi... itd.
zameni svecice, a ostalo prroveri, po potrebi zameni. idi pre svega na dijagnostiku da vidis imali nekih gresaka koje se cesto ponavljaju. ja bih najpre tipovao na svecice i senzor radilice.Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Svecice sam stavio nove po katalogu ngk bkr5ez kablovi su novi magneti mareli,bobine su dobre nema nista da izbacuje na dijagnostici mozda senzor radilice zeza moracu negde da nadjem pa da probam sa drugim kako se desava neznma ni ja sam do cega moze biti.pozz
Comment
-
Comment