fiat punto 1.2 davac temperature
Collapse
X
-
Treba malo izbaciti gumicu iz lezista pa premazati diht masu.
Skoro sam imao takav problem i izbacio sam je tako sto sam teflon traku uvrtao i pravio je na nit, a onda polako popunjavao leziste gumice.Kada bi se mi manje plašili ne bi nas, tako bolno,"jašili" !!!
Comment
-
-
sipao sam onaj LM "kiler dicht " ,kao dihtuje sitna curenja na hladnjaku i crevima,gumicama. izgleda da sad ne curi.provericu vremenom.
ovaj termostat,em je nepristipacan,em kosta 3000 din da se menja ceo a ispravan je.nema te gumica ko rezervni deo.Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Da se ispravim,ne kucista termostata nego kucista tog celog senzora...
Posto jos od kraja `90-tih svi prave te racve od plastike,one se vremenom deformisu i pocnu da curkaju.
Ako ovaj LM prestane da deluje jednog dana,skidanje i "renzovanje" ti ne gine.
Mozda i da poravnas malo ovu povrsinu sto naleze na glavu.
Comment
-
-
jedan majstor mi rece ,da mora da se skida cela usisna grana da se skine ovaj senzor. ja sam gledao,koliko moze da se vidi.da su ova dva srafa dostupni,a ova plastika sa nekom zabicom sa strane podilazi pod usisnu granu.
ako osrafim ova dva srafa i povucem celo kuciste temperaturnog senzora,hoce li izaci lako,na silu ili nikako ?
prost ne verujem da mora da se skida cela usisna grana ?
ko je skidao i ima iskustva bas sa ovim senzorom ,nek mi da neki savet .Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
-
@rekordan , nisam te razumeo . jel ti izvadis gumicu skroz (bacis ) pa umesto nje od teflon trake napravis-upredes novu gumicu , ili samo podmetnes pod gumicu teflon pa vratis gumicu ?Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Izvadis staru gumicu, uvrtiš teflon traku u nit, polako popunjavaš leziste gumice u krug, vratiš gumicu preko toga i premazes diht masu. Gledaš da gumica bude "starija" od plastike nekih 1,5mm. Dobro pregledaj plastiku lupom da slučajno negde nije prsla.Kada bi se mi manje plašili ne bi nas, tako bolno,"jašili" !!!
Comment
-
Comment