Punto 1.2 8v ,zvizdeci zvuk oko 2000 obrtaja

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zoranbg
    CBC Senator XXL
    • 23.03.2005
    • 4098
    • Rooster's Hill , Beog
    • Grande Punto 1.2

namazo sapunom juce ujutro i nije pistao prvih 100tinak metara,posle jeste (narednih 200-300 )
    sta to sad znaci ? da nije nikakav lezaj nego da je kajs pretegnut ? (kajs je kontinental,stavljen letos,ali nije promenjen spaner PK kajsa,reko majstor OK je nemora ,a i kosta preko 3000 din,pa mi se nije menjalo,jer i onako sam planiro da ga prodajem )
    Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Chubbs
      Everybody lies
      • 29.01.2006
      • 5807
      • Novi Sad
      • Audi A6 1.8T

sad napravi nosac za sapun i obavezno dodaj oprugu da se sapun ravnomerno trosi. samo da painter ne vidi...
      You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
      Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
      Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• zoranbg
        CBC Senator XXL
        • 23.03.2005
        • 4098
        • Rooster's Hill , Beog
        • Grande Punto 1.2

dekalamit pod-mazalica ))

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Originally posted by zoranbg View Post
          namazo sapunom juce ujutro i nije pistao prvih 100tinak metara,posle jeste (narednih 200-300 )
          sta to sad znaci ? da nije nikakav lezaj nego da je kajs pretegnut ? (kajs je kontinental,stavljen letos,ali nije promenjen spaner PK kajsa,reko majstor OK je nemora ,a i kosta preko 3000 din,pa mi se nije menjalo,jer i onako sam planiro da ga prodajem )
          Pre bih rekao da je kaiš labav ili je neki remenik izlizan. Pišti kad proklizava a psole se zagreje i bolje hvata. Naravno može biti i što šta drugo...
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• zoranbg
            CBC Senator XXL
            • 23.03.2005
            • 4098
            • Rooster's Hill , Beog
            • Grande Punto 1.2

hvala,videcu sa ovim sto mi je menjao,da li to moze da se doteze (jer valjda ima neki automatski spaner,ne znam ).to jos od letos nije valjalo verovatno,nego pocelo da se cuje tek sad kad je zahladnelo.

prsko sam i WD40 na svaku remenicu,lezaj sa te strane koji sam mogao da dohvatim (mada nema puno mesta da se zavuce i ruka i boca wd40)

Comment

• sri98
              Admin od Trpeze
              • 24.10.2004
              • 7262
              • Republic of Konjarnik
              • Toyota Corolla E 210

Originally posted by zoranbg View Post
              sta to sad znaci ?
              promeni viskozitet sapuna
              Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

Working...
              X