Koliko kosta originalni komplet NGK svecica za Twin Spark, cuo sam da je 200 eura!
NGK svecice!
Collapse
X
-
Pa to onda dodje na isto...
A na koliko se menjaju NGK, cuo sam da je na 100 000 kilometara?!
Sto znaci ako kupim auto koji je presao nesto malo vise od 100 000 ne mogu da budem siguran da li su menjane svecice, ulje i sve ostalo sto ide u redovan servis, da ne pominjem amortizere, ramena i spone, hmmm...
Znaci cena auta i jos najmanje 500 eura...In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
Kako ne mozes?
Pa kontrola ramena i spona a verovatno i amortizera traje par min. i tada mozes da utvrdis u kakvom su stanju. Takodje svecice mozes vizuelno da odredis da li su stare 1xx.000 km. ili <20.000km....
Ulje ti i nije toliko bitno da li je preslo 3, 5 ili 10k km, to se podrazumeva da zamenis kad kupujes auto, ipak je taj trosak 30-40eur, mislim zanemarljiv je u ceni auta koji kupujes....:Cuore Sportivo:.
Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 103HP 96`
Comment
-
-
Kad kupiš auto, odma menjaš zupčasti i PK kaiš kao i njihove španere, ulje, gde god ga ima, sve filtere i antifriz. Stanje trapa proveriš pre kupovine kod majstora ili provozaš auto po nekom lošem putu i slušaš. Kod paljenja motora slušaš koliko dugo radi kao dizel pre nego se smiri, tako saznaš stanje varijatora, a majstor ti kod zamene kaiševa pogleda svih 8 svećica. Jedna košta oko 14e i menjaju se na 100000km. Imaš Champion, ceo set je oko 6000din, menja se na 30000, i BOSCH, skoro su počeli da ih prave, koje sam probao i vratio stare NGK. Kad kupuješ auto pogledaš šipku za ulje, koliko ga ima, koje je boje, pomirišeš dal ne smrdi na benzin, odvrneš čep za dolivanje i pogledaš dal nema kremkaste skrame, i pogledaš kakav je antifriz. Ili nađeš poštenog čoveka koji nije preprodavac i koji ti lepo kaže kakav je auto i šta je rađeno. A mogu i ljudi iz kluba da ti pomognu ako znaju neki dobar primerak 146-tice koji se prodaje.Do not underestimate the power of the Dark Side
Comment
-
-
sa svecicama sam probao svasta,od bosne koje sam uzimao odma dve garniture,sa jednim i tri pipka,bosch neke cudne sa tankom elektrodom,dal su platinum ili kako se vec zovu,shampion sam dugo vozio dok jednu nisam polomio na skidanju,kako i zasto neznam ali mi ostade keramika u ruci a svecica na svom mestu,neke polovne golden lodge sa kojima lose radi hladan ali kad se ugreje samo prede,kod mene bi trebale da idu sa oznakom 2HL a ove su 25HL,i na kraju sam popiiiip i kupim NGK koje idu po katalogu,i vruc i hladam prede,bez trokiranja itd,bile su negde oko 20-ak € 4 komada u rikambijuko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
-
Re: NGK svecice!
Originally posted by bojanTIKoliko kosta originalni komplet NGK svecica za Twin Spark, cuo sam da je 200 eura!
Naravno, pitanje je za koji TwinSpart! Za starije Twin Spark motore ide 8 identicnih (164-ka, 75-ca) za nove ide 4 male (AR34103 / PLUG Ø 10mm 01/99 –> PMR7A) i 4 velike (AR34103 / PLUG Ø 14mm 01/99 –> BKR6EKPA). Cena za 4 male i 4 velike je kao so sam rekao izmedju 130-140 eura...
NGK podrazumeva se...
Comment
-
-
Pitanje je bilo postavljeno odavno i sada vec svi znaju koliko su svece.
Vise vas je kod mene probaloa par setova 78eur 4 PMR7A malih i 4 V line 20 velikim pa bi mogao da prenese iskustva kako se pokazala ta jeftinija kombinacija.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Ja imam NGK Iridium na 75 TS-u... pali na -5 iz prve, prede i hladan i topao ... jednostavno to radi... nemam dovoljno dugo auto da ti kazem kakav je sa drugim svecicama imao je champion kada sam ga kupio i to je radilo isto dobro... malo loshije kada je hladan motor ali ne znam koliko su one bile stare...
Comment
-
-
Kada prichamo o TS sistemu novije generacije (red velikih i red malih svecica);
Svojevremeno sam prichao sa Charlee-em (cuoresportivo.hr) i pri zameni svecica su masovno pocheli menjati samo set velikih svecica. Male su i dalje radile posao kako treba jer se ona u eksploataciji ponasha kao sekundarna opcija pri paljenju.
Generalno smo vodili diskusiju povodom rada TS sistema i na forumu, te zaista, jedna od dve svecice je tu samo radi rezervne reakcije - ukoliko je prva zaprljana druga opali pre nje.
Mislim da ne bi bilo loshe probati zamenu samo vecih svecica - nishta se ne gubi a ushteda je drastichna.
Comment
-
Comment