Imam Punta I, 55, 1100cc. Od skora mi se pali lampica od injectiona, motor tada nema snage, nece da primi gas. Kacio sam ga tri puta na komp, ali nikakav error ne izbacuje, u servisu su mi oprali ceo deo sa injectionom u ulltrazvucnoj kadici. Nakon toga je bilo malo bolje, ali ponovo isto malo kasnije. Izvukao sam crevo od ibera sa strane, da mozda uljne pare ne prljaju nesto oko injectiona. Opet nista. Promenio sam svecice, sve je radilo normalno, ali posle sedam dana isto. Promenio sam kablove od svecica, posle par dana isto. Jedina pravilnost koju sam primetio je da se ovo cesce desava kada je vlazno napolju, kisha, magla. Kada je + 40 ili - 10 radi sve mnogo bolje, ali su simptomi tu. Da li negde neki kabl probija, gubi struju, sta li, ako neko ima neki savet ili preporuku, stvarno bi mu bio jako zahvalan. Veliki pozdrav.
Punto-problem
Collapse
X
-
Punto ima dve odvojene bobine, mislim svaka sa duplim namotajima - moguce je da je jedan kalem na jednoj bobini pregoreo, pa ne pali jedan cilindar. Ovo se meni desilo. Proveri da li sve cetiri svecice bacaju varnicu (svecicama se malo trapavo prilazi, ali sta da radis). Ako nije, onda kreni redom - signalna lampica se upali ako je bilo sta od senzora u prekidu. I pazi, od mnogo voznje na tri cilindra po ekstremno vrucem vremenu sa ekstremno preopterecenim autom ume da progori dihtung glave. Jeste da je vreme ekstremno hladno, i da auto verovatno neces ekstremno preopteretiti, ali pripazi...(\__/)
(='.'This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him gain world domination.
http://www.flickr.com/photos/rubinjoni/
Comment
-
Comment