169
Collapse
X
-
Comment
-
-
Heee moj Laki, pa Alfa je to! Ne peglaju nju ni dobri limari, a ne ja u Photoshopu!
Nije Photoshop zaista, nasao sam sliku na internetu!
Primeticete da je duza i ono sto je najbitnije kako se hauba spusta!
Isto kao i 166 ide vise u spic napred, krilo je manje naostreno dok se sama hauba spusta malo vise do farova!
Takodje zadnja svetla koja polako ulaze u liniju branika sto nije slucaj na 159!
Nema ni dva katadioptera na zadnjem braniku, migavca na krilu, antene na krovu, sve ono sto ima na 159!
To je ono sto sam ja sa ove slike mogao da vidim, jedina koju sam mogao da pronadjem na netu!
A mozda se neko drugi igrao u Photoshopu i okacio je na net...In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
-
Ili Visconti.
Pun pogodaj po mom misjlenju, originalna u svakom pogledu, prava alfa, sportske karakteristike i puno patine retro look-a.
Zamisli samo koju poruku bi poslao vozeci se u njoj a ne u nekom mercedesu ili audiju. Ovde se po cenmi pomenutih dobija pandan Porshe-u panameri, Masserati kvatroporte-u ili Aston Martinu samo uradjeno sa mnogo vise ukusa naravno. Eye cookie pravi.
Zao mi je jedino sto Alfa ne pravi enterijer u retro look-u, bar ne u meri kako predstavlja u prototipovima, Breri npr. Tad bi uzivanje u originalnosti i sopstvenom kapricu bilo potpuno.
Comment
-
-
Uhvacena
Izgleda da je 169-ka najzad uhvacena na testiranju u Spaniji.
Ne vidi se bogznasta na slikama sem cetvoro vrata i stopaljki
u stilu spider-a, ali ipak je izasla na svetlo dana!
http://www.leftlanenews.com/2007/02/14/ ... romeo-169/
Comment
-
-
Originally posted by dekidekiobratiti paznju na deo teksta:
"It is expected to feature a rear-wheel-drive platform derived from Maserati."
zadnja vucha???
Ali verovatno i onaj imbecilni sekvencijalni menjac... kao i Quattroporte...
A da zameni sektasicu - nikad!!! Preveliko i pretesko...
Moz' da joj bude 'udobna porodicna alternativa'Transaxle u krvi...
"ne mozu oni da nam oduzmu kol'ko mi moz' da namocamo..." - Pretty Diana
Comment
-
-
Pa sva vozila vremenom rastu, klase se pomeraju pa eto nije to ni tako strasno, sektasica od dve tone, ma nema sanse da prokliza i da mrdne, ima da lezi kao ukopana!"Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."
Comment
-
Comment