166 novo pitanje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • range
    CBC Član
    • 28.09.2006
    • 18
    • Beograd

Nista od ove alfe! Ispao je problem oko kapare, a i auto nije toliko dobro ocuvan koliko se meni cinilo na prvi pogled, ne radi par podizaca, volan je oguljen...
    Necu odustati od 166-ice, samo ce biti posle nove godine. Ako neko zna neku 166 a da je ocuvana kao Ljubina recimo, kupac sam.

Comment

• GT
      CBC Senator XXL
      • 01.12.2006
      • 337
      • Beograd

Originally posted by range
      Necu odustati od 166-ice, samo ce biti posle nove godine.
      "Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."

Comment

• marek
        CBC Senator
        • 16.09.2005
        • 243
        • Beograd

Pa idi u FAUVE i narruci taman ce ti stici. Ljuba je prvo hteo 156 pa kupio 166.

Comment

• starac vujadin
          CBC Senator XXL
          • 27.08.2005
          • 2617
          • Stari grad

Svrati i do Beoafrike, video sam tamo par 166 nedavno (milsim d asu bile sve 2.4 jtd)... oni imaju dobra kola (uglavnom).

Comment

• range
            CBC Član
            • 28.09.2006
            • 18
            • Beograd

Kazem, ja sam poucen onim sto sam ovde procito o Fauve-u, prvo tamo i zapucao. Medjutim Dejan mi je rekao da nece skoro da narucuje 166. E sad, da li je to rekao posto sam i ja dosao nesto kasno pa samo da mu ne dosadjujem, ne znam.
            Bio sam u Beoafrici, jako slabo ocuvane, bas deluju izakano, nemaju ni felne...
            Kad sam Desu zvao da otkazem servis rekao mi je da ima kad krenes od Banovnog brda Ibarskom, sa leve strane dve fenomenalne, rekao mi da su super ocuvane, videcu to... Mada bih stvarno najvise voleo od Dejana da pazarim.

Comment

• Dexy
              CBC Član
              • 11.08.2005
              • 66
              • Belgrado

Originally posted by acvetko
              Bankar u banci intesa crn visok decko, alfa je boje bledo zeleno.
              Dexy?
              @acvetko
              Tako je, momak je iz Banca Friteze , ovaj BancaIntese
              Virus ALFA+

Comment

• acvetko
                CBC Početnik
                • 05.12.2006
                • 5
                • BGD-Cukarica

Bas mi je drago da je momak zadovoljan sa autom, poz.Dexy

Comment

• Azrael
                  CBC Senator
                  • 29.06.2006
                  • 278
                  • Kragujevac

Ovo sam ja slucajno nasao u oglasima, 166 2.0 ts, 2001.god, presla 25000km, 10000evra?!

Comment

• range
                    CBC Član
                    • 28.09.2006
                    • 18
                    • Beograd

Ajde ovako... Bio sam danas na placu Zora auto, ovde u Beogradu. Ima 166, 2.0TS, 2002. godiste, presao 50000, progression oprema, crni metalik. Auto je unutra perfektno ocuvan, spolja fali levi migavac i malo (bas malo) su ogrebana leva vrata. E sad, ono sto se meni svidelo je sto je tip rekao da je auto bio dovezen za predsednika opstine Topola sa 30000 predjenih, vozio je 6-7 meseci i menjao za 607. Moje pitanje je jel neko zna nesto o ovom automobilu i generalno kakav je ovo plac. Inace auto je skup, traze 11000, ali tu mislim da dam plafon 10000.

Comment

Working...
                    X