@sasa km: digni gepek pozadi imas ispod nalepnicu na kojoj je ime boje kojom je tvoja 155 ofarbana.
@230:
*ako niste znali:
teget je prezime starog austrijskog oficira koji je po penzionisanju u svom zamku imao svoju privatnu gardu. sam im je dizajnirao uniforme koje su bile u dotad nevidjenoj boji koja je kasnije nazvana po njemu.
A sad, ako ćemo da cepidlačimo, imaju četiri uljeza:
14. dexa, 1.8TS 8v, 1994, dark blue
19. Alfadog, 2.0TS 16V, 1996, blue scuro mica
23. dare156, 1.6TS 16v, 1997, blue
30. sasa km, 1.7TS 8V, 1994, dark blue
Izvini broj 15, necu da preuzimam nicije mesto.Jednostavno nestade struje tako da je poruka otisla sa zakasnjenjem.
Drugo za @230 nije ni teget ni blu vec bleu spazio sm.m.s. ajd" prevedi (hvala dekidekiju) .
Pitanje:
1.Zasto se skoro sve resava preko broja sasije a ne preko broja i tipa motora?
2.Jel neko koristio ovo:
hoce li da pomogne da sitne ogrebotine nestanu?(jel mora vunena krpa ili moze i microfiberova ili neka druga)
3.Kakva je veza centralne brave:
jedna ne radi, zice su redu od brave kroz stub do ispod tapacira.
samu bravu nisam uspeo da otvorim (nitovana) .
Jel mora da se menja ili na koji nacin moze da se popravi (uradi sam).
1. jer je u Italiji (i vecini drugih zemalja) broj sasije jedini serijski na kolima koji se vodi u svim bazama automobila kao takvih. broj motora je postao potpuno nebitan i niko ga vise ne upisuje, motor je postao samo jos jedan rezervni deo... naravno, rezervni deo koji je uvek identican cak i pri zameni... (ko zameni za potpuno drugi tip, nek sam zapise iz kog broja sasije je izvadjen, itd...)
Comment