U pitanju je Fiat Tipo 1.6 '89, motor sa dve bregaste pa me zanima, gledajuci iz kabine, na kojoj bregasti su izduvni a na kojoj usisni ventili, da li su plocice iste kao na yugu55 i redosled stelovanja ventila
Stelovanje ventila na fiatu
Collapse
X
-
Pozdrav Sasa i dobrodosao. Bilo bi dobro da malo bacis pogled po forumu pre pisanja prve teme. Onda bi znao da je preporucljivo da se tvoj prvi post nadje u Predstavljanju clanova. Ali ako nije prvi tamo, moze i drugi
Plocice su iste kao kod juga. Usisna bregasta se nalazi blize kabini, izduvna blize prednjem kraju kola. Ne znam na kakav redosled stelovanja mislis?
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
-
-
Pa u tome sto ne znam odakle da krenem, tj. zanima me koji klip kako da doteram pa iza toga koji ventil da stelujem, ne znam bas najbolje objasniti, valjda razumes u cemu je problem?Inace sav potreban alat imam kao i plocice, gledo sam od caleta kako se to radi mada to je bilo zadnji put pre oko tri godine. Ne bih vas smarao sa tim ali ja stvarno ovde u blizini nemam kod koga da odvezem auto
Comment
-
-
Pa nije ti bitan redosled. Samo skini poklopce, izvadi ulje ako je ostalo i onda pogledaj koji ventil je zatvoren (breg okrenut na gore). Izmeri zazor i ako nije odgovarajuci izvadi plocicu, izmeri je, nadji vecu/manju plocicu tako da zazor bude odgovarajuci i vrati nazad (naravno, prekontrolisi zazor pa trazi opet plocicu ako nije dobro).
Kada zavrsis sa ventilima koji su zatvoreni, onda ubaci u cetvrtu ili petu brzinu, pomeri auto tako da se bregaste okrenu i zatvore ventile koje nisi stelovao i tako dok ne zavrsis sve. Uzmi papir i olovku! Pisi vrednosti zazora, debljinu plocice, koju debljinu trazis... Ustedece ti mnogo ponovnih merenja
Dok budes pomerao videces da postoji redosled kojim mogu da se steluju da bi se to izvelo sa sto manje okretanja bregastih, ali uopste nije bitno.
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment
-
Comment