2.0 Turbo u 146-cu?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Majstor BOB
    CBC Senator XXL
    • 27.04.2006
    • 340
    • Zemun

2.0 Turbo u 146-cu?

Ajmo malo polemika i mišljenja.

Ovih dana mi možda jaaaaako povoljno dođe pod ruku motor iz 155-ce 2.0 turbo sa kompletnom instalacijom, kompom i poluosovinama od 155-ce.

E sad, ja imam ćeru 3 godine i žena samo što se ne porodi (kad budem uhvatio onog ko je to uradio... ) tako da možda nisam odma za akciju ako uopšte budem i bio ... da li neko zna koja je hebada ovo sve zbudžiti. i šta je sve potrebno i da li uopšte može relativno bezbolno da se ovo uradi?
    Astra GSI
  • veXon
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2006
    • 571
    • Beograd, Vozdovac

Da ne otvaram novu temu... cisto da se prijavim da i mene zanima ova kombinacija... milosh mi rece da bas i nema puno sanse se ubaci u moju karoseriju ima li neke nade...
    Nadam se da nisam minirao Bobovo pitanja, meni odgovorite samo uzgred

Comment

• Nigy
      CBC Senator XXL
      • 13.04.2006
      • 921
      • BGD

Na forumu je postovana i 33 V6 a bogami i 145 sa V6 3.2 motorom.
      Dakle sve je moguce, pitanje je samo koliko je vlasnik spreman da ulozi novca i vremena u celu pricu...
      Ako vam trebaju dimenzije tog motora, mogu uzeti metar u ruku pa vam dati info koji vas zanima.

Originally posted by Jovana
      Samo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)

Comment

• veXon
        CBC Senator XXL
        • 26.07.2006
        • 571
        • Beograd, Vozdovac

Ja se u tu pricu necu jos upustati jer imam generalno sredjen motor pa cu jos malo da ga eksplatisem, jer verovatno ne bi dobio nikakve pare za njega sta ti mislis koja je cifra u pitanju? sto se tice rada?

Comment

• Nigy
          CBC Senator XXL
          • 13.04.2006
          • 921
          • BGD

Nemam pojma ni sta bi tu sve moralo da se radi, a kamoli da dam neku finansijsku procenu. Mogu vam pomoci time sto mi je jedan takav motor u 164 na dohvat ruke (dok se ne uda).

Samo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)

Comment

• veXon
            CBC Senator XXL
            • 26.07.2006
            • 571
            • Beograd, Vozdovac

dok se ne uda? znaci na prodaju je? ili sam lose skapirao... koliko para? ima li papire?

Comment

• Nigy
              CBC Senator XXL
              • 13.04.2006
              • 921
              • BGD

Imas info na ovom LINKU. Stranac je u pitanju.

Comment

• kilson
                Moderator
                • 09.10.2004
                • 3216
                • NoviBGD
                • AR 75 GT

Majstor Bob-e, ako ti ne krenesh u ovu prichu ja sam zainteresovan za taj motorchic, ako ga uzmem, garantujem live prenos akcije!

Generalno ne znam koliko para mozhe izaci sve to, obzirom da nisam ozhenjen i nemam dechicu (a josh nemam nikakav info o chekanju bebe) - znam da necu brinuti toliko o vremenu i "vremenu"... Ono shto sigurno znam je da uvek izadje vishe nego shto je projektovano.

E sad, ja imam ćeru 3 godine i žena samo što se ne porodi (kad budem uhvatio onog ko je to uradio...)
                Vrh!
                Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• bojanTI
                  CBC Senator XXL
                  • 04.01.2006
                  • 870
                  • Pancevo

Pa znas kako... S obzirom na to da u 146 vec stoji 2.0 motor, istina Twin Spark, ali ne verujem da su dimenzije i tezina mnogo razliciti, onda bar sto se toga tice ne bi bilo neizvodljivo!

Mislim oko 1000 eura za ceo poduhvat...

Znaci u startu 50 konja vise (od 2.0 TS) i jos preko 50 nm obrtnog momenta...

Onda moras da stavis i kuku... Za onu cisternu sa benzinom koju ces morati da vuces...
                  In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• Milos
                    CBC Senator XXL
                    • 12.05.2005
                    • 700
                    • Beograd, carraburma

@majstor bobe, ako se odlucis za ovakav poduhvat racunaj da ces ostati bez auta minimum 15-tak dana, jer uvek to tako ide, 'danas imam ovo sutra ono', 'jao vidi ovo mi ne pasuje', 'cekaj pa ovo ovako ne moze' itd... bice tu poprilicno prepravki, od nosaca motora, distanc ploce na menjacu (ukoliko ne moze da se napasuje motor na tvoj menjac) poluosovine da li pasuju, instalacija da li je ista, i jos par 'sitnica' koje su propratne tipa creva za vodu, hladnjak, hladnjak za ulje, i da zaboravih na jos jedan bitan momenat a to su kocnice, bez toga nemoj da se zanosis sa tih ~200ks?!
                    ako imas vremena, para i entuzijazma onda da...

@zee ma sve moze samo je pitanje koliko si lud...
                    p.s. salim se cuo da ima jos dodatne zajebancije kod modela sa boxer motorom zbog drugacijeg rasporeda trapa i kacenja... u to nisam siguran, kazem cuo sam.

Comment

• Majstor BOB
                      CBC Senator XXL
                      • 27.04.2006
                      • 340
                      • Zemun

Eeeeeeeee.. sorry što se uključujem kasno, sinoć sam kapitulirao vrlo alo vrlo rano..

Motor idem da pogledam sutra ili prekosutra, .. javiću cifru ali mislim da će biti extra povoljno...

@killaz, javnem ti za cenicu i stanje ..

@Milosh, i ja mislim da će biti extra *aje*ancija za moju makinu.

Nije neizvodljivo naravno, imam i ljude koji bi to uradili verovatno za dž jer sam ih zadužio dosta... samo mi možda sve ovo pada u nezgodnom momentu /&#%)&#%&#)=
                      Astra GSI

Comment

• Majstor BOB
                        CBC Senator XXL
                        • 27.04.2006
                        • 340
                        • Zemun

Originally posted by Nigy
                        Na forumu je postovana i 33 V6 a bogami i 145 sa V6 3.2 motorom.
                        Dakle sve je moguce, pitanje je samo koliko je vlasnik spreman da ulozi novca i vremena u celu pricu...
                        Ako vam trebaju dimenzije tog motora, mogu uzeti metar u ruku pa vam dati info koji vas zanima.
                        Ajd' Nigykralje majketi izmeri pre nego što pogledam...
                        Astra GSI

Comment

• Nigy
                          CBC Senator XXL
                          • 13.04.2006
                          • 921
                          • BGD

Sto ne rece jutros, par sati sam se danas motao oko tog motora...
                          Videcu ako stignem sutra (auto nije moj i na drugom kraju grada je...)

Comment

• Majstor BOB
                            CBC Senator XXL
                            • 27.04.2006
                            • 340
                            • Zemun

Originally posted by Nigy
                            NEPOTREBAN CITAT POSTA ODMAH IZNAD TVOG
                            E.. nemoj da se cimaš matori, idem sutra da vidim taj motor...
                            Astra GSI

Comment

• kilson
                              Moderator
                              • 09.10.2004
                              • 3216
                              • NoviBGD
                              • AR 75 GT

Ima li neshto od ovog motora ili je ovo josh jedna pricha radi priche?
                              Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

Working...
                              X