step motor

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • vladimir145
    CBC Član
    • 29.12.2006
    • 64
    • Beograd, Banovo brdo

step motor

Alfisti, znam da se već pominjao ovaj step motor, ali nisam našao ništa vezano za 145 1.4. Da li neko ima iskustva kako se skida i može li se nešto "iskomplikovati" ako se odlučim da sam to radim (čistim)? Koliko vidim ima samo 2 inbus šrafa i konektor. ne znam šta me čeka unutra. I ako neko zna koliko košta uopšte taj deo. pozdrav, hvala
  • GT
    CBC Senator XXL
    • 01.12.2006
    • 337
    • Beograd

Meni je ler gas bio malo povisen, tek tako odjednom se to desilo i negde nadjem da treba da se ocisti step motor!

Skinem, ocistim onako napamet, jer nije ni izgledalo da treba bilo sta da se cisti, mada je bio malo masnjikav i vratim!
    Resen problem!

E tek posle procitam da to u mnogo slucajeva zezne stvar i da ne treba dirati! Ja nisam bio bas nesto preterano nezan i upalilo je, ali neka ti neko drugi ko zna o ovome vise objasni sta i kako i zasto se to ne sme, meni radi!
    "Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."

Comment

• vladimir145
      CBC Član
      • 29.12.2006
      • 64
      • Beograd, Banovo brdo

Skinuo sam...ako je to to...izgleda kao pipak, i ima neki metalni vrh koji je bio zaprljan, vratio i ništa se posebno nije dogodilo, pitam se da li sam očistio step motor ili nešto drugo...hvala u svakom slučaju

Comment

• GT
        CBC Senator XXL
        • 01.12.2006
        • 337
        • Beograd

Hmmm, pa ne znam bas... To je mali prasticni deo koji je prisrafljen za sam usis sa dva duza inbus srafa!
        "Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."

Comment

• vladimir145
          CBC Član
          • 29.12.2006
          • 64
          • Beograd, Banovo brdo

Ovo bi trebao biti step motor? jesam li u pravu?...šta je onda ono ispod na slici isto sa konektorima i da li se taj deo skida i čisti? I da li se ovaj step motor može rastaviti ili se samo čisti onaj metalni vrh?. Hvala

http://img255.imageshack.us/my.php?imag ... tor4lg.jpg

Comment

Working...
          X