156 2.0 selespeed

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • speedster
    CBC Veteran
    • 24.05.2006
    • 139
    • BATAJNICA

156 2.0 selespeed

Zanima me koliki je radni vek lamele na tom menjacu u odnosu na obican. i da li na forumu ima tema koja govori o prednostima i manama tog modela, i neke teh. karekteristike
  • speedster
    CBC Veteran
    • 24.05.2006
    • 139
    • BATAJNICA

Da li mi neko moze reci gde se u bg najpouzdanije moze proveriti stanje i prava kilometraza automobila pre kupovine i kolika je cena tog pregleda.

Comment

• starac vujadin
      CBC Senator XXL
      • 27.08.2005
      • 2617
      • Stari grad

Bio prilog u SAT-u ako AMSS ima neku Bog zna kakvu aparaturu za te stvari...U principu te podatke moze (ali i ne mora) da ti kaze dijagnostika pojedinog proizvodjaca. medjutim, problem je ako auto nije odrzavan u ovlascenim servisima.

Comment

• kilson
        Moderator
        • 09.10.2004
        • 3216
        • NoviBGD
        • AR 75 GT

Imash vec sigurno tri teme koje se bave selespeed menjachima - (mora da je neko uvezao chitav kontigent). Za proveru originalne kilometrazhe probaj Deltu, imaju (valjda) pristup bazi ovlashcenih servisera gde se (valjda) mozhe videti, ukoliko je odrzhavana u takvom, istorijat servisa zajedno sa kilometrazhom...
        Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

...iz iskustva...

Do sada sam imao dva Selespeeda, a cenim da ce to biti i moj sledeci auto.

Jednog sam posedovao punih 48h pre nego sto sam ga prodao uz prilicnu zaradu. Ali...

...to je bilo takvo iskustvo da vec dve godine vozim isti auto.

Prva je imala oko 120.000 km na satu i nekoliko majstora koji su je "pregledavali" rekose da je to njena originalna... Ne smem da tvrdim.

Ova aktuelna ima na satu oko 80.000 km i za sada ne pokazuje znake umora...

Comment

Working...
          X