Ljudi alfa(1.4 ts 145) mi trosi 1000 dinara (14 Litara) na 100 km po gradu,ja ne znam nesto mi je to puno nije mi pre tako trosila,pali mi se ona famozna crvena lampica.
POTROSNJA-pomoc-
Collapse
X
-
Koja je to lampica?! Ako je ona kao brizgaljka moguce je mnogo toga! Dijagnostika..."Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."
Comment
-
-
Originally posted by stexMogu?e. Ecu tada radi u nekom , smo teraj modu, prska benzin ko LUD jer ne zna koliko ima vazduha i to je to. Moja 1.4TS po gradu troši 10L na 100km. Uvek izmedju 2 i 3000rpma. Ako mu ga dam po gasu ode i na nešto ispod 12L.It floats on fluid
Comment
-
-
Originally posted by AustinOriginally posted by stexMogu?e. Ecu tada radi u nekom , smo teraj modu, prska benzin ko LUD jer ne zna koliko ima vazduha i to je to. Moja 1.4TS po gradu troši 10L na 100km. Uvek izmedju 2 i 3000rpma. Ako mu ga dam po gasu ode i na nešto ispod 12L.Vozim ?erkicu u vrti?, pa ne mogu da divljam. Ina?e van grada i na auto putu druga pri?a.
Do not underestimate the power of the Dark Side
Comment
-
-
Originally posted by Majstor BOBMatori, ovako... proveri vrednosti lamde.... to zna da hebe pod obavezno kad je u pitanju potrošnja i pogledaj kakav ti je filter za vazduh..
Ja sam skoro stavio univerzalnu lambdu i zadovoljan sam...
Comment
-
-
ja sam shvatio da mogu da smanjim potrosnju samo kad mi je auto duze vreme parkiran, a i nemam problema sa lambda sondom, jer doticnu nemamsalu na stranu, evo primera moj drug je na 155 1.7 8v imao problema sa potrosnjom, okruglo 16 litara, kada je zamenio sondu (stavio je boschovu) potrosnja je pala na 13l...
Comment
-
-
PA TO JE SASVIM NORMALNA POTROSNJA...
...sipao do cepa, vozio izmedju 4500 i 6500rpm tacno 100km juce i prekjuce po gradu(predvece i uvece) nije vrh guzva i otisao da sipam ponovo do chepa 13.9 litara !!!Whereas a BMW or an Audi might be a fashion statement, the Alfa is a serious car for serious drivers. If thats you, then youll love it.
Comment
-
-
Realno ta potrosnja sa takvim nacinom voznje po gradu i nije preterano velika za taj automobil
Mnogi ljudi su ipak skloni da pomalo preteruju (da ne kazem lazu) sa pricama o maloj potrosnji po gradu. Moje, ne malo iskustvo kaze da nema benzinca koji trosi ispod 9 l, niti dizela koji trosi ispod 6l po gradu Beogradu ....
Comment
-
-
:-)
Bas to sam i hteo da kazem navedenim primerom 1.4 T.S ima 10.7 litara fabricki podatak za voznju po gradu... prema tome ne moze da bude nikako manje od toga... Koliko god odrzavali auto sve nase masine su preturile vise od 100.000 a i nase gorivo nije bas sjajno...tako da po beogradu cenim da mi nikad auto nije sishao ispod 11l mada nikad nisam ni merio... (DO SAD)...
Tako da to je to... Ali mislim da niko od nas i ne razmislja koliko mu trosi Alfa, da je tako vozio bi golfa II 1.6DWhereas a BMW or an Audi might be a fashion statement, the Alfa is a serious car for serious drivers. If thats you, then youll love it.
Comment
-
-
Da se i ja nadovezem,posto sam skoro uzeo alfu 145 ts 1.4,sipao sam 44 litara a nisam ga napunio,ne verujem da je bilo manje od 7-8l u rezervoaru pa me interesuje koliko staje u rezervoar,ja mislio da je 50l ali sta znam
u svakom slucaju od tada do danas presao sam 360km i danas mi se upalila lampica za gorivo a kazaljka je skoro na nuli,od sve voznje 120km je bilo na otvorenom pri 120-170km/h a ostalo je u gradu,lagano od 2000-6500rpm uglavnom do 3000rpm
Meni se cini da je to stvarno mnogo!
Inace ne pale mi se nikakve lampice i motor radi perfektno,cak mi je auspuh beo a to inace prvi put vidim kod bilo koje alfe
Nisam menjao nista,pa cak ni filter i ulje....sem prednjih plocica
Sta mi se desava?
Koliko ima benzina u rezervoaru kada se upali rezerva?Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
Comment