Servis za pravljenje sajtni

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • cvrle
    CBC Senator XXL
    • 11.06.2006
    • 1008
    • Beograd,Banovo brdo

Servis za pravljenje sajtni

Dal neko zna gde u Beogradu ima neko ko pravi sajtne i rubove po narudzbini,tipa kazes za koji ti auto treba ili odes da ti pogledaju i oni ti to naprave ili jos bolje ako ima gotove da se kupe.Moze i negde u unutrasnjosti ili vojvodini a da je u krugu od 100km.Od 20 prodavnica koje sam zvao niko nema,cak ni Golas.U pitanju je Panda 88. godiste,znaci kockica.Ako neko ima bilo kakvu informaciju dobro bi dosla jer nemogu da verujem da nema,kao da je Panda od prohroma radjena pa limarija netruli,jos se i cude prodavci.A da zvao sam i Deltu,kod njih ima da se naruci cena sajtne10500din po komadu,rub 14350din.Ludi ljudi skroz...
    Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

• Deki
    CBC Senator XXL
    • 18.02.2005
    • 307
    • Beograd

Pravi ih tip u Zemunu kod Saobra?ajne skole, u ulici u kojoj prolaze svi autobusi (milsim da je Dušanova).
    Nalazi se ta?no preko puta autobuske stanice.

Comment

• vega
      CBC Senator XXL
      • 21.02.2006
      • 324
      • Beograd

011/610-279 Zemun, Cara Dusana 201, prodje se visa medicinska pa sledeci semafor.
      ... and then the damn thing gone wild!

Comment

• Laki GSi
        CBC Senator XXL
        • 15.10.2006
        • 2426
        • Beograd-Vozdovac

ovaj tip u Zemunu je mnogo dobar,kupovao sam kod njega i moze da ti napravi sta god hoces od limarije za auto!

Sto se tice delte verovatno su te razumeli da hoces pozlacene
        Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• cvrle
          CBC Senator XXL
          • 11.06.2006
          • 1008
          • Beograd,Banovo brdo

Ljudi ja danas isao u Zemun kod nekog lika preko puta zadnje stanice 17,odma preko puta stanice,e sad dal sam kod dobrog bio videcu sutra,porucio sam sajtne,bice sutra gotove a rubove nemaju i nerade,kazu nisam prvi koji trazi rubove,nego 100-ti,al nema,neprave.Ja ima na to kazem pa dobro ok pa sto ne napraviste sablon i za to kad je toliko trazeno,nerazumeju se bre ljudi u biznis uopste .

Ljudi u Delti su na teskim drogama ili misle da su otvorili predstavnistvo na Beverli hilsu...

Ako se setite jos nekog javite,ili mi precizirajte radnje u Zemunu jer ih izgleda ima vise u toj ulici,koji je taj lik sto moze da napravi sve zivo d lima,taj mi treba.

Comment

• vega
            CBC Senator XXL
            • 21.02.2006
            • 324
            • Beograd

To je taj, kod dobrog si bio. On je pravio svojevremeno po uzorku, doteras auto, napravi kalup i bude gotovo za par dana. Sada ga to ocigledno ne interesuje
            ... and then the damn thing gone wild!

Comment

• Laki GSi
              CBC Senator XXL
              • 15.10.2006
              • 2426
              • Beograd-Vozdovac

Ma interesuje ga sigurno Uzmi halooglase i zovi nekoliko njih znam da hoce i mogu sve da naprave!
              Svojevremeno vozio sam una pa sam od njih trazio da mi naprave oplatu vrata u visini od 30cm i nije im bio nikakav problem.
              Samo halooglase i vrti fontele
              Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• cvrle
                CBC Senator XXL
                • 11.06.2006
                • 1008
                • Beograd,Banovo brdo

Idem sad po sajtne,a rubove ce da mi napravi moj limar,kaze covek posle 20 godina iskustva i pravljenja celih krila,hauba i vrata zna valjda da napravi i rubove,a pride ih je i pravio kaze dosta puta za neke oldtajmere i retke automobile,tako da hvala na informacijama,u subotu idem da radim kola...

Comment

Working...
                X