Boxer motori-da li su tacne price da su to losi motori?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • darkozi
    CBC Član
    • 09.03.2007
    • 24
    • Montenegro,Tivat

Boxer motori-da li su tacne price da su to losi motori?

Pitanje!
    Da li su tacne price da su boxer motori losi,tj.kada pocnu da se kvare-kraj i dali su stvarno Alfina auta generalno teska za popraviti,jer ja kad sam kupio Alfu svi su me cudno gledali jer ih je bilo jako malo,mada vidim da ih je sve vise!Odgovor!
    ALFA ROMEO146
  • Milos
    CBC Senator XXL
    • 12.05.2005
    • 700
    • Beograd, carraburma

alfa je kao i svaki drugi auto, svi se kvare... pusti te prazne price!

sedi, upali i uzivaj u zvuku boxera!

Comment

• darkozi
      CBC Član
      • 09.03.2007
      • 24
      • Montenegro,Tivat

Veruj mi i da uzivam i svi se dive zvuku ali su ovde u cg ljudi toliko sumnjicavi sto se tice alfe ali ja ih oboozavam!Hvala na podrsci!
      ALFA ROMEO146

Comment

• GT
        CBC Senator XXL
        • 01.12.2006
        • 337
        • Beograd

Tu gde svi voze Wagen i Audi prosto je jos veca lepota imati Alfu!

Samo ti uzivaj, svi oni bi hteli ali nemaju hrabrosti to treba da znas, a u price za malu decu nemoj da verujes, prelistavaj forum u narednih nekoliko dana, nedelja i mnogo toga ces da naucis, videces da nema mesta strahu, samo ces jos vise da zavolis Alfu!
        "Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."

Comment

• darkozi
          CBC Član
          • 09.03.2007
          • 24
          • Montenegro,Tivat

GT pozdrav!
          Apsolutno si u pravu,e jbg.vole golfove pa to ti je,neznam zasto,ja sam vozio dva golfa i seo u alfu i...zavoleo alfu i voznju i automobile(pre nesto nisam bio lud za autima).Sa golfom sam bio jednom u pg 100km i sav ukocen izasao iz njega a sa alfom od primorja do Pozarevca i nazad i totalna opustencija i uzivanje u voznji!Pozdrav!
          ALFA ROMEO146

Comment

• Wulfy
            CBC Veteran
            • 08.11.2006
            • 109
            • Budva

,,sto se ne resis tog krsa''
            ,,sto ti je trebalo to da das pare za Alfu''
            ,,kada te ostavi na putu zazalices''
            ...

No svim ovim komentarima je zajednicko jedno. Dolaze od ljudi koji nikad nisu imali Alfu.
            Podsjeca me na jednog lika iz CT koji je skupio nesto para i kupio Golf II.
            Golf se malo, malo kvari, a njegov komentar: dobro je, da sam uzeo neko drugo auto sta bi tek bilo.

Uzivaj u zvuku boksera. Skini rezonantnu kutiju ispred filtera za vazduh
            brum brum brum bruuuuuuuuuuuuuuuum
            i kez od uva do uva

Comment

• Nigy
              CBC Senator XXL
              • 13.04.2006
              • 921
              • BGD

Da, slazem se sa ovde recenim - u 90% slucajeva oni koji blate Alfu nikad je nisu ni vozili.
              Ono sto je istina, je da Alfu ne zna svako da popravi, pa zaboravi 'univerzalne' majstore i idi kod onih koji zaista znaju sta rade.

Originally posted by Jovana
              Samo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)

Comment

• alf
                CBC Veteran
                • 26.01.2007
                • 156
                • Marinkova bara

Pa ovde su ti Nemacki automobili "legende",nemacki auto se ne kvari,nemacki auto ne trosi gorivo,delove za njih poklanjaju...Ne mogu da verujem koliko su ljudi glupi!
                Ali hvala bogu za to,zbog takve atmosfere Alfe mogu da se kupe po normalnim cenama.Svaki auto je dobar i kvalitetan, ako ga adekvatno odrzavas.Plus sto Alfa ima zvuk i agresivnu liniju o kojima drugi mogu da sanjaju.

Comment

• darkozi
                  CBC Član
                  • 09.03.2007
                  • 24
                  • Montenegro,Tivat

Hvala na podrsci i apsolutno ste u pravu,posto nisam neki majstor za auta ako mogu malo vise inf Wulfy o navedenom skidanju ... kod filtera za vazduh!
                  ALFA ROMEO146

Comment

• 75ts
                    CBC Senator XXL
                    • 28.04.2005
                    • 651
                    • Beograd-Mirijevo

Ne skidaj filter, ako oces bolji zvuk stavi KN filter ... nikako bez fitlera, moezes samo za probu da skines filter i da cujes zvuk..ali nikako da vozis bez filtera.

Comment

• darkozi
                      CBC Član
                      • 09.03.2007
                      • 24
                      • Montenegro,Tivat

Hvala na savetu,ali mislim da njemu netreba dorada zvuka,odlican je zvuk tako kazu(mada se i necuje od muzike)

[img][/img]

Morao sam vam ovo pokazati,ovo sam vozio pre alfe i mnogo voleo taj auto,ali alfa je alfa...
                      ALFA ROMEO146

Comment

• Wulfy
                        CBC Veteran
                        • 08.11.2006
                        • 109
                        • Budva

Ne filter za vazduh, to nikako, nego sam mislio na rezonantnu kutiju koja se nalazi prije kutije filtera za vazduh.
                        Ona sluzi da stisa ,,buku'' u****. Sa njenim razmontiranjem (jedan saraf) dobice se dublji zvuk, ali samo na preko 3000 o/min.

Ne igraj se i ne skidaj filter za vazduh, ne smijem ni da pomislim st bi bilo ako bi pokupio, recimo, vodu sa puta.

ja moju Alfu odrzavam kod Fandja u PG i sipam samo Selenia ulje.
                        Redovno odrzavanje i neces da brines
                        i kez od uva do uva

Comment

• dare156
                          CBC Senator
                          • 07.03.2007
                          • 282
                          • Beograd

ja alfe vozim poslednje dve ipo godine. Nisam pre toga nikad bio oduševljen alfom ali pre toga nikad nisam ni seo u nju. slučajno se desilo da sam u nekoj kombinaciji dao golfa 3 karavana a uzeo solidnu 156. Pre alfe sam imao četri golfa i dva audija. na prvom golfu samo je znak ostao ne zamenjen a sa svakim narednim sam imao probleme i neodobnu vožnju. Alfa je nešto skuplja za održavanje ali ništa skuplja od japanaca i francuza. Ja sam sa mojom prezadovoljan i skoro sam kupio još jednu ali 155 i skroz je ok. uradio sam jedan dobar servis i to je to. ja sam sreo gomilu bolida koji su davali za golfaII starog 20godina i po više od 3 soma, ali je fascinantno da su oni ubedjeni da voze perfektno vozilo "za male pare" Pozdrav, slobodno cepaj alfu, i nemoj da se opterećuješ pričama.

Comment

• Wulfy
                            CBC Veteran
                            • 08.11.2006
                            • 109
                            • Budva

Evo, uslikah moju Alficu.
                            Ovako, kada otvoris haubu pogledas na lijevu stranu

tamo se nalazi ovaj sklop

dio koji skines

ovako ostaje, ovo je taj jedan saraf koji drzi kutiju

Kutija filtera je ovo pored akumulatora i ti NE DIRAJ osim ako neces KN filter
                            i kez od uva do uva

Comment

• darkozi
                              CBC Član
                              • 09.03.2007
                              • 24
                              • Montenegro,Tivat

Ej pa ti si legenda,hvala na slikovitom objasnjenju ali ja sam toliko spretan sa srafcigerom i da ja to pocnem da radim mislim da bi to tesko i neko iz alfine fabrike posle uspeo da popravi,sta cu priznajem ne razumem se u popravke auta znam da zamenim gumu ali imam dobrog mehanicara,prijatelja koji je tu za 10 min ako zatreba,znam da nije za pohvalu ali ne umem i to ti je!
                              ALFA ROMEO146

Comment

Working...
                              X