Kakve su NGK BPR7EIX jer ne mogu da nadjem NGK B7ES i da li te odgovaraju ?
svjecice za bokser masinu
Collapse
X
-
-
Originally posted by BladeKakve su NGK BPR7EIX jer ne mogu da nadjem NGK B7ES i da li te odgovaraju ?Originally posted by Sheta_Junior50% ljudi u srbiji vozi zastavu. 30% ljudi u srbiji vozi VW. ostalih 10% su drugi automobili.
Comment
-
-
Originally posted by starac vujadinPreporuka je uvek bila NGK B7ES, jedino ne znam da li se jos prave s tom sifrom...nisam to pratio neko vreme...one su najbolje za boxer Alfe, bolje i od Golden Lodge, a imaju "ogoljenu elektrodu" (ne znam da li majstori imaju drugi izraz za to) koja dublje zalazi u komoru za sagorevanje. To je stari trkacki fazon, a koristi se cesto kod motocikala, ali nema puno takvih svecica. BP7 ES i BP6ES su ok, mogu se lakse naci, ali mogu ponekad da izazovu kliktanje. U principu mozes staviti i njih.
Golden Lodge ces jako tesko naci, one su i na Zapadu retkost. Bili su propali, pa ih je Magneti Marelli preuzeo. Problem za nalazenje tih svecica + komplikovano menjanje je jos jedan razlog sto su Alfe kod nas izasle na zao glas za odrzavanje.
Na 75 2.0TS rade pitaj boga koliko godina..40.000km
Kod boxera prave problem ponekad zimi, ili posle kise, pa daju znake kao da su crkli...
A i za to ima resenje, skines svecice, stavis na reso malo i one opet rade
Neprevazidjena stvar.
NIsam rekao da je NGK losa svecica, ali je Lodge bolja
Comment
-
-
-
Ljube nije problem za NGK ima M koje god pozelis ja bi ako moze Golden Lodge četvorokrake 25HL ne znam kave su za 33 Magneti Marelli (kupili su Golden Lodge)
Comment
-
-
pa mareli je uglavnom isao na fiat i lanciu,ali i ja bi goldenke ako moze,mozda one i ne rade ocekivajuci ali bar cu psihicki biti ubedjen da je to ta kombinacija
pazi ove bosch sto imam,mislim da sam ih uzeo na bubanj potoku kod onih sto rade sa vagenovim delovima i da ih je uporedjivao sa alfinim i ove su nesto toplije od preporucene i ja sam ih uzeo za corsu ali tamo nisu radile nikako i skinute stoje vise od godinu dana
na batajnickoj pijaci sam jednom prilikom nasao magneti mareli za neke smesne pare,toliko su i trajale,nekih 20ak km i pocele da trzaju i od cetiri samo je jedna imala pravu varnicuko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
-
znam da ce da bude "svaki cigo svoga konja hvali", ali stavio sam ove 25HLNY na caletovu AR33 1.3 carb, i rade bez problema. doduse koliko ce trajati to ne znam, on ih vozi tek 2000km i do sada nije imao nikakvih problema. 100% su originalne, ali kako imaju samo jedan pipak to je i meni cudno. u svakom slucaju ko je rad da proba, poslacu mu 4 kom, pa ako nevalja neka baci, a ako valja neka plati. ja sam dobio 300kom od lika iz Italije, za tamo neki dug, nemam pojma sta da radim sa njima.nikad ne vozim brzo, dok me ne pretekne Skoda Octavia karavan 1,9TDI
Comment
-
Comment