Ventilacija na 145!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • flugzeug
    CBC Član
    • 17.05.2006
    • 98
    • Beograd-Banjica

Ventilacija na 145!

Kada ukljucim dugme za pritvaranje ulaska vazduha u kabinu nista se ne desi. Jednostavno ne radi, ostane u otvorenom polozaju. Da li je neko imao slican problem i zna li sta moze da bude uzrok? Evo slika.
    sto brze to bolje
  • spanjeli
    CBC Senator XXL
    • 17.09.2005
    • 532
    • Nis

Cisto da ne otvaram novu temu,jel se tu negde nalazi filter za klimu?
    Originally posted by Sheta_Junior
    Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• yuhica
      CBC Član
      • 20.04.2006
      • 45
      • Zemun

Upravo tu se nalazi filter kime ili ako hoces polen filter
      146 1.6 twin spark , 164 2.0 v6 pa jos TURBO , FIAT punto 2

Comment

• chale
        CBC Član
        • 24.09.2006
        • 17
        • Sarajevo

Re: Ventilacija na 145!

Originally posted by flugzeug
        Kada ukljucim dugme za pritvaranje ulaska vazduha u kabinu nista se ne desi. Jednostavno ne radi, ostane u otvorenom polozaju. Da li je neko imao slican problem i zna li sta moze da bude uzrok? Evo slika.
        Najvjerovatnije ti je rikno motoric sto pomjera tu klapnu za ulazak zraka pa ona ne mice kad pritisnes dugme da ti ulazi zrak iz kabine.
        Kod mene ista stvar na 155 a kako je toj motoric pravo nepristupacan za zamjeniti, ja namjestio samo da mi ulazi zrak sa vana.

Comment

• alf
          CBC Veteran
          • 26.01.2007
          • 156
          • Marinkova bara

Pre neki dan isao sam da odradim redovni servis klima uredjaja na Alfi u servis.Tamo su nasli da prekidac koji aktivira motoric klapne AC nije u funkciji, i ostavili su klapnu otvorenu da uvlaci svez vazduh spolja, dok ne nadjem drugo dugme.Klapna se ostavlja otvorena da se ne bi maglila stakla.Na moje pitanje, da li ce sistem imati problema sa radom, u medjuvremenu,rekli su da ce jedino mozda za nijansu slabije hladiti na visokim temperaturama, u gradu ,rezim kreni-stani.Za ovo vreme poslednjih vrelih dana nisam osetio nikakvo losije hladjenje i sve radi ok,isao sam u samom spicu, kada je najveca vrucina i guzva.
          Sto se motorica tice ja sam cuo da je njegov vek trajanja u zavisnosti od intenziteta rada oko 5 godina jer se pojedu zupci koji pokrecu klapnu ili jednostavno pregori.Kada se uzme u obzir da motoric koji je nov jedino moze da se nadje u Delti,a oni nisu normalni sa cenama(za dugme 6300din),ako mi ikada otkaze ostavio bih samo otvorenu klapnu.

Comment

• flugzeug
            CBC Član
            • 17.05.2006
            • 98
            • Beograd-Banjica

Bice da je taj motorcic. Na to sam i sumnjao. Uf, a kad budem imao vremena pokusacu da doprem do njega, da vidim sta mu je! Mislim da radi, jer, kada dam kontakt, cuje se neko zujanje iz predela gde se nalazi. Kao da slajfa po zupcima, sto rece Alf.
            sto brze to bolje

Comment

• zivorad
              CBC Član
              • 14.05.2007
              • 25
              • Zajecar

au brate, nemoj ni da pokusavas da dopres do motorcica, rasturices pola unutrasnjosti. takodje i ja imam isti problem i jednog dana sam resio da to popravim medjutim....rasturio sam pola table, skinuo sve moguce plastike koje su mogle da se skinu...i nisam mogao da doprem do motora. Moj ti je predlog da odustanes i da ostavis klapnu otvorenu

Comment

Working...
              X