mali fejs lifting ....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BlackBeauty
    CBC Senator
    • 07.06.2006
    • 221
    • Split

O ukusima se ne raspravlja, ali mi je ipak drago da se većini Nikin (Šibenik) rad sviđa...

- da, rađeno je u Rijeci kod majstora koji ima licencu za Autodelta tuning.
    - prednji branik jest restyling 156, ali na njegov zahtjev prerađen je dio
    s otvorima za maglenke tj. napravljeno je bez njih.
    - hauba je isto nova (nije lim...)
    - slike su napravljene samo nakon par dana od povratka iz Rijeke,
    potrebno je otići na još jedno "zatezanje" kako bi sve sjelo na svoje mjesto jer manjih nepreciznosti kod dosjeda i spojeva ima
    - nisam čini mi se spomenuo da ima i distancere... sama širina 18" guma i felgi ne bi "popunila" nove blatobrane...
    www.alfisti.hr

Comment

• MOSLER
      CBC Senator XXL
      • 27.05.2005
      • 1064
      • Niš

Ma Alfica je prelepo ispala,licno nisam neki ljubitelj 156. ali ovu bi vrlo rado posedovao =]
      @BlackBeauty cisto informativno,imal li predstavu koliko je ova prepravka kostala?

A kad vec govorimo o prepravkama,evo sta sam nasao na netu:

Comment

• igorkrnic
        CBC Senator XXL
        • 02.12.2007
        • 572
        • Kikinda

E ovo ja do 00

Comment

• speedfreak968
          CBC Senator
          • 05.07.2005
          • 211
          • Beograd

Originally posted by BlackBeauty

- slike su napravljene samo nakon par dana od povratka iz Rijeke,
          potrebno je otići na još jedno "zatezanje" kako bi sve sjelo na svoje mjesto jer manjih nepreciznosti kod dosjeda i spojeva ima
          Razume se... treba doterati malo luftove itd... Ali stvarno sjajno odradjen posao... Kazesh ima licencu? Superica... Ajde vidi ako mozes da dobijesh makar okvirnu informaciju koliko ga je ceo projekat iskoshtao...
          156 2.5 V6 24v

Comment

• nemkebg
            CBC Senator XXL
            • 25.05.2008
            • 337
            • Beograd, Novi Sad

poz svima... vidim ovde vec dugo niko ne pise.... al ajd da pitam. naletih bas na ovo alfu juce na nekom banjaluckom tuning forumu, a ovde vec nekoliko meseci hm, i dodjoh ovde s namerom da otvorim temu KOLIKO, al evo ljudi me pretekli. i ako planiram 166, ovakva ideja mi se mota po glavi, pa ako neko zna koliko bi ovo moglo da izadje, i gde bi to moglo ovde kod nas da se odradi. hvala.... i jedno dodatno pitanje, kada je 156 imali restayle ali samo unutrasnjosti, djudjaro, posto sam video da ima i takvih modela, a bas mi deluje kao da je i ova upravo takva.
            Toyota je mozak
            Aston Martin je lice
            Kadilak je stomak
            Alfa Romeo je srce i dusa...

Comment

• MOSLER
              CBC Senator XXL
              • 27.05.2005
              • 1064
              • Niš

Pa pod uslovom da nadjes nekog dovoljno hrabrog da pokusa da prepravi branik i haubu, verujem da nece uzeti ispod 500 eura + farbanje.Mene vise brine sta ce se desiti sa haubom ako kit na njoj vremenom pocne da puca a verujem da hoce???

Comment

• nemkebg
                CBC Senator XXL
                • 25.05.2008
                • 337
                • Beograd, Novi Sad

me nace se vec neko hehe. ako mora i hauba da se prepravlja onda je mislim bolje kupiti novu za restyle model i to je to, sto je sigurno sigurno je. jel se meni cini ili su krila na ovoj prikazanoj 156 dodatno sirena? i da jel se ti svi delovi, krila branik grill farovi, uklapaju na mesta starih ili mora i tu nesto da se modifikuje?
                Toyota je mozak
                Aston Martin je lice
                Kadilak je stomak
                Alfa Romeo je srce i dusa...

Comment

Working...
                X