Posle duze vremena i cudnog brundanja iz zadnjeg dela automobila,danas sam otkrio da to dolazi iz zadnjeg levog tocka,bez obzira sto nema ni malo lufta u sebi i zahvaljujuci mom istancanom sluhu
i pojacanju brujanja u poslednje vreme,ispostavilo se da je lezaj u pitanju
-sta sad treba da kupim da se to zameni,jel se menja samo lezaj ili cela ta glava ili sta vec i jel ima specijalno za modele sa ABS-om ili je isto za sve alfe 145? ovaj u prodavnici nije znao nista da mi kaze...
-jel da menjam na oba tocka bez obzira sto se na drugom ne cuje nista?
-da li je zamena komplikovana i koliko bi otprilike trebalo da kosta?
-jel sme auto da se vozi u takvom stanju,mislim ne postoji ni najmanji luft u tocku...
I da ne otvaram novu temu,kako se skidaju farovi i da li se mogu rastaviti tako da se dodje do one ploce unutra na kojoj je socivo,posto mi je onaj motor ispao iz lezista pa bi hteo to lepo da namestim a usput i ubacim "angel eyes"

-sta sad treba da kupim da se to zameni,jel se menja samo lezaj ili cela ta glava ili sta vec i jel ima specijalno za modele sa ABS-om ili je isto za sve alfe 145? ovaj u prodavnici nije znao nista da mi kaze...
-jel da menjam na oba tocka bez obzira sto se na drugom ne cuje nista?
-da li je zamena komplikovana i koliko bi otprilike trebalo da kosta?
-jel sme auto da se vozi u takvom stanju,mislim ne postoji ni najmanji luft u tocku...
I da ne otvaram novu temu,kako se skidaju farovi i da li se mogu rastaviti tako da se dodje do one ploce unutra na kojoj je socivo,posto mi je onaj motor ispao iz lezista pa bi hteo to lepo da namestim a usput i ubacim "angel eyes"
Comment