Brundanje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • spanjeli
    CBC Senator XXL
    • 17.09.2005
    • 532
    • Nis

Brundanje

Posle duze vremena i cudnog brundanja iz zadnjeg dela automobila,danas sam otkrio da to dolazi iz zadnjeg levog tocka,bez obzira sto nema ni malo lufta u sebi i zahvaljujuci mom istancanom sluhu i pojacanju brujanja u poslednje vreme,ispostavilo se da je lezaj u pitanju

-sta sad treba da kupim da se to zameni,jel se menja samo lezaj ili cela ta glava ili sta vec i jel ima specijalno za modele sa ABS-om ili je isto za sve alfe 145? ovaj u prodavnici nije znao nista da mi kaze...

-jel da menjam na oba tocka bez obzira sto se na drugom ne cuje nista?

-da li je zamena komplikovana i koliko bi otprilike trebalo da kosta?

-jel sme auto da se vozi u takvom stanju,mislim ne postoji ni najmanji luft u tocku...

I da ne otvaram novu temu,kako se skidaju farovi i da li se mogu rastaviti tako da se dodje do one ploce unutra na kojoj je socivo,posto mi je onaj motor ispao iz lezista pa bi hteo to lepo da namestim a usput i ubacim "angel eyes"
    Originally posted by Sheta_Junior
    Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
  • GT
    CBC Senator XXL
    • 01.12.2006
    • 337
    • Beograd

Pa bilo bi lepo da promenis na oba tocka, mada nije pravilo da ce i drugi da prosvira uskoro! Ja bih zamenio, lezaj je ne preko 900 dinara i resio bih problem za jos dugo vremena, ali prvo bih pregledao ceo trap DETALJNO ako se vec skida da se onda sve odradi kako valja!

Ma mozes da vozis najnormalnije, samo smeta kad bruji, inace po godistu i broju sasije mogu svi delovi da se nadju, sasmo treba da je prava prodavnica!

Sto se tice farova, hmmm... Moras da skines masku i onda ispod imas tri srafa na kojima se drzi far! E tu pocinju igre bez granica... Treba ti skalpel i dosta volje i strpljenja, kao i razredjivaca da skroz skines taj grozni lepak kojim su zalepili staklo i onda sve sredis!

Sta bi bile Angels Eyes za 145?!
    "Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."

Comment

• spanjeli
      CBC Senator XXL
      • 17.09.2005
      • 532
      • Nis

lezaj je ne preko 900 dinara
      Pa sta mi ovaj u prodavnici spominje "oko 3000din taj komplet" ako se menja samo lezaj?

Moras da skines masku i onda ispod imas tri srafa na kojima se drzi far!
      To sam video ali ne drzi se valjda ceo far na samo ta 3 srafa?

Sta bi bile Angels Eyes za 145?!

Ova dva idu kao zamena za tvoje,jedna za levi,jedna za desni far,dolazi komplet celo socivo kao na slici,komplet kosta 45e u Austriji i namenjen je 145/155/146
      Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• GT
        CBC Senator XXL
        • 01.12.2006
        • 337
        • Beograd

Tri desetke drze ceo far, sta ces jace od toga...

Ako je ovako plavo onda je kriminalno, kad vidim plavo svetlo kod nekog seljaka u farovima dodje mi da bljunem, inace bi trebalo da izgleda odlicno sa obicnim belim pozicijama!

Samo da ti napomenem da su sva aftermarket resenja za farove jako losa, refleksija je skoro nikakva i ide u svim pravcima, ja ovo ne bih dirao!
        "Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."

Comment

• BRABUS
          CBC Senator XXL
          • 15.10.2004
          • 2399
          • London

Citat:
          lezaj je ne preko 900 dinara

Pa sta mi ovaj u prodavnici spominje "oko 3000din taj komplet" ako se menja samo lezaj?
          U kojoj prodavnici ?

Comment

• spanjeli
            CBC Senator XXL
            • 17.09.2005
            • 532
            • Nis

Prodavnica je euro 018 i posto znam vlasnika on mi je do sada davao prilicno super cene,a tako se ispostavilo i sada,znaci ova informacija od 900din nema veze,za moj auto po eperu i katalogu dolazi jedan veci deo sa nekim magnetom i lezajem... i da ne duzim,deo kosta kao fora za mene 5000din inace je 7900din

zar93000002215752 moj broj sasije pa ko ne veruje neka pogleda kako izgleda deo

Comment

• BRABUS
              CBC Senator XXL
              • 15.10.2004
              • 2399
              • London

Bas sam hteo da ti kazem da ides kod njega

I pozdravi ga od Milana, Nenadovog (iz Auto Impexa) druga. Skoro sam bio do Nenada, i vidim neku Alfu 156 2.4 JTD ispred, ispostavilo se da je njegova, pa posto sam mu ranije pokazivao moju pre nego da je prodam, dao mi da okrenem jedan krug da vidim da li je dobra....a ona ne da je dobra, nego je extra

Comment

• spanjeli
                CBC Senator XXL
                • 17.09.2005
                • 532
                • Nis

Jeste,njegova je! i stvarno je dobra,ali je on trazio bas dugo i kupio je u sabcu za male pare pa se plasim da ga nisu zeznuli...
                pozdravicu ga

Comment

Working...
                X