Dogodilo se to da sam prosao brzo kroz veliku ali plitku baru(ne namerno,jedan debil me naterao svojom "bravuroznom" voznjom
) i sve je bilo ok,stigo kuci,medjutim,posle sat vremena upalim auto,da krenem, on nema snage ni da podjde,krene da se gasi ali nece da se ugasi,ja popizdim skroz,malo ga isturiram u mestu,ostavim ga da radi na leru,on se skroz smiri i od tada je sve ok
Medjutim pri onom turiranju(do 4000rpm) culo se dva puta slabo pucanje,nesto slicno kao kad puca na TNG-u(inace nemam TNG),pa me interesuje da li je nesto sjebano?
Napominjem da je sada sve ok,auto ide normalno,radi normalno,pali normalno...
I da ne otvaram novu temu,imam problem pri ubacivanju i izbacivanju iz prve brzine,isto od danas,znaci nekako i udje u prvu ali iz prve u neutralni polozaj ide bas tesko,posle u drugu,trecu...sve normalno!
Jel moguce da ima veze sa onom barom kroz koju sam prosao?
) i sve je bilo ok,stigo kuci,medjutim,posle sat vremena upalim auto,da krenem, on nema snage ni da podjde,krene da se gasi ali nece da se ugasi,ja popizdim skroz,malo ga isturiram u mestu,ostavim ga da radi na leru,on se skroz smiri i od tada je sve okMedjutim pri onom turiranju(do 4000rpm) culo se dva puta slabo pucanje,nesto slicno kao kad puca na TNG-u(inace nemam TNG),pa me interesuje da li je nesto sjebano?
Napominjem da je sada sve ok,auto ide normalno,radi normalno,pali normalno...
I da ne otvaram novu temu,imam problem pri ubacivanju i izbacivanju iz prve brzine,isto od danas,znaci nekako i udje u prvu ali iz prve u neutralni polozaj ide bas tesko,posle u drugu,trecu...sve normalno!
Jel moguce da ima veze sa onom barom kroz koju sam prosao?

Comment