Dogodilo se to da sam prosao brzo kroz veliku ali plitku baru(ne namerno,jedan debil me naterao svojom "bravuroznom" voznjom
) i sve je bilo ok,stigo kuci,medjutim,posle sat vremena upalim auto,da krenem, on nema snage ni da podjde,krene da se gasi ali nece da se ugasi,ja popizdim skroz,malo ga isturiram u mestu,ostavim ga da radi na leru,on se skroz smiri i od tada je sve ok
Medjutim pri onom turiranju(do 4000rpm) culo se dva puta slabo pucanje,nesto slicno kao kad puca na TNG-u(inace nemam TNG),pa me interesuje da li je nesto sjebano?
Napominjem da je sada sve ok,auto ide normalno,radi normalno,pali normalno...
I da ne otvaram novu temu,imam problem pri ubacivanju i izbacivanju iz prve brzine,isto od danas,znaci nekako i udje u prvu ali iz prve u neutralni polozaj ide bas tesko,posle u drugu,trecu...sve normalno!
Jel moguce da ima veze sa onom barom kroz koju sam prosao?

Medjutim pri onom turiranju(do 4000rpm) culo se dva puta slabo pucanje,nesto slicno kao kad puca na TNG-u(inace nemam TNG),pa me interesuje da li je nesto sjebano?
Napominjem da je sada sve ok,auto ide normalno,radi normalno,pali normalno...
I da ne otvaram novu temu,imam problem pri ubacivanju i izbacivanju iz prve brzine,isto od danas,znaci nekako i udje u prvu ali iz prve u neutralni polozaj ide bas tesko,posle u drugu,trecu...sve normalno!
Jel moguce da ima veze sa onom barom kroz koju sam prosao?

Comment