ovako imam problem sa temperaturom ovih dana dize se cak i do 110 da li je to normalno???proverio sam rashladnu tecnost i bila je na min,pa sam doli vodu i idalje se desava isto.ventilator pali normalno.sve to mi se desava u gradskoj voznji na putu sve ok.sta je u pitanju???
problem sa temperaturom
Collapse
X
-
Da nije mozda pumpa za vodu,jel ti auto gubi vodu? meni auto pri extremnom gazenju u ovim extremno toplim danima(posto sam resetovao ECU) od 100km po gradu nije presao 90*C a ventilator se samo povremeno ukljucivao...Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
Pazi.. ovih dana je bilo extremno toplo i ok je ako je povišena temperatura.
Ako si dolivao obiönu vodu pogrešio si ... isključivo razređen paraflu!!!
Pogledaj prvo da li ti je čep od posude u redu... da ti ne flisuje tu?.. proveri creva.. operi hladnjak spolja (kad se auto ohladi) sa onim šmrkom pod pritiskom... posle ga isprskaj engine cleanerom, sačekaj malo pa opet isprskaj vodom pod pritiskom.....Astra GSI
Comment
-
-
i meni je isto temp prebacivala 100, iako imam dovoljno rashladne te?nosti, mada je to uglavnom bilo kad radi klima i BG stani kreni varijanta na 35+ u hladu... kontam da tu ni ventilator nema ?ime da ohladi kad uduvava vreo vazduh od spolja... ako ugasim klimu spadne na nešto ispod stotke... na otvorenom je isto sve ok, max 90...
nikako da dovatim Dešu da mi o?isti sve to, gomilu drugih stvari sam jurio...
Comment
-
-
@duxi-kg
mali off Gde si nabavio stopke za auto i koliko si ih platio?Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
Originally posted by duxi-kgOriginally posted by Milosproveri i nivo ulja.
da li i kada pali prvu i drugu brzinu? na koliko stepeni?sto brze to bolje
Comment
-
-
To što kazaljka dolazi do crte koja je između 90 i 130 stepeni,nije ništa strašno, po ovom toplom vremenu.Ja sam se malo zabrinuo ,kada sam pročitao ovaj post,pa reko ajde da odem do servisa(Ricambi), da vidim da li je sve u redu.Auto priključen na komp,maltretiran malo da podigne temperaturu,a kazaljka je varirala između 90 i crte za koju sam ja mislio da je 110 stepeni,ali nije...kada dođe do te crte, na kompu pokazuje 97 stepeni i tada se pali 2. brzina ventilatora koji ga odmah ohladi na 90.Znači sve je ok,normalno je da temperatura varira između 92 i 97 stepeni, na ovim velikim vrućinama.
Comment
-
Comment