Cemu ovo sluzi a uz to i ne radi:)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • spanjeli
    CBC Senator XXL
    • 17.09.2005
    • 532
    • Nis

Ma valjam ja laminat ali nije stos samo da se radi,treba malo i da uzivam,recimo da posecujem skupove...
    Originally posted by Sheta_Junior
    Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• zivorad
      CBC Član
      • 14.05.2007
      • 25
      • Zajecar

Originally posted by spanjeli
      Ma valjam ja laminat ali nije stos samo da se radi,treba malo i da uzivam,recimo da posecujem skupove...
      eeeeej, pa sto ne pricas, daj da spojimo lepo i korisno, meni treba oko 60 kvadrata laminata. koja je cena?

Comment

• dare156
        CBC Senator
        • 07.03.2007
        • 282
        • Beograd

Originally posted by zivorad
        Originally posted by spanjeli
        eeeeej, pa sto ne pricas, daj da spojimo lepo i korisno, meni treba oko 60 kvadrata laminata. koja je cena?
        Do Soluna tri somuna.

Comment

• spanjeli
          CBC Senator XXL
          • 17.09.2005
          • 532
          • Nis

Aj ovako,da me ne sankcionisu moderatori zbog reklame,evo vam lepo moj br. pa sve u vezi lam sto vas interesuje recicu vam
          064 26 62 124 Bane

Btw cena po m2 7mm kl 32 575din
          Originally posted by Sheta_Junior
          Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

Working...
          X