Par pitanja

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • milosh024
    CBC Veteran
    • 07.08.2006
    • 184
    • Subotica

Par pitanja

Pozdrav,
    imam dva pitanja....
    gde mogu da nadjem user manual za alfu 147 1,9 jtd (probao sam sve linkove koji su postovani na forumu ranije ali ne rade ili se placa)
    2. sa kojim sredstvom se odrzava ( premazuje ) koza u autu ( dosta svetla nijanasa sive boje )

Unapred hvala
  • veXon
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2006
    • 571
    • Beograd, Vozdovac

1. mislim da ces jako tesko naci manual za 147, ipak je to relativno nov auto... pokusacu u ponedeljak na poslu, da potrazim nesto sa p2p programima...

Comment

• veXon
      CBC Senator XXL
      • 26.07.2006
      • 571
      • Beograd, Vozdovac

pardon nisam video da trazis user manual, ja sam se prebacio na workshop manual... potrazicu...

Comment

• stefan123
        CBC Senator
        • 30.06.2007
        • 272
        • Podgorica

Bio je nedje link samo ga treba naci..zagubio se. Ako nadjem ostavicu ovdje...
        www.oltretutto-arcg.com - Alfa Romeo Klub Crna Gora
        Alfa Romeo is not simply a car, it's a way of life.

Comment

• milosh024
          CBC Veteran
          • 07.08.2006
          • 184
          • Subotica

Ma da, user manual, mislim imam neke stvari koje ne mogu da provalim pa me nerviraju, recimo kako da resetujem trip kompjuter, probao sam sve, jednom mi je uspelo ali ne mogu da ponovim....znam da izgleda smesno ali

Comment

• stefan123
            CBC Senator
            • 30.06.2007
            • 272
            • Podgorica

Sta ti je trip kompjuter ?

PS. Nisi probao sve...Da si probao sve sigurno bi provalio
            www.oltretutto-arcg.com - Alfa Romeo Klub Crna Gora
            Alfa Romeo is not simply a car, it's a way of life.

Comment

• milosh024
              CBC Veteran
              • 07.08.2006
              • 184
              • Subotica

Pa to ti je funkcija, osim bord computera koji ti racuna potrosnju ( stvarnu i prosecnu), trip computer ( u kombinaciji sa navigacijom ) automatski izbacuje distancu koju mu zadas ( znaci prema navigaciji izbaci broj kilometara koji te ocekuje ali to je kod nas nemoguce jer za Srbiju nema mapa), zatim prosecnu brzinu kretanja tokom tog puta, potrosnju takodje ali za cao taj zadati put, a pored toga paralelno vodi evidenciju pri svakom prekidu putovanja ( znaci racuna koliko si presao od svakog gasenja motora, koliko si potrosio goriva)....e sad taj drugi deo to je ok, svaki put kad ugasis motor on se sam resetuje i krene ponovo, ali ne znam kako da resetujem parametre kod one prve funkcije...meni je racunao sve od momenta kada sam preuzeo auto do danas, kada sam uspeo nekako da ga resetujem, i opet do malopre kada sam stigao kuci.... e sad sam i sebe zbunio

Comment

• BRABUS
                CBC Senator XXL
                • 15.10.2004
                • 2399
                • London

Sto se tice sredstva za kozu, ima odlicna BMW-ova, namenjena za ciscenje njihove limun zute koze (otrpilike ista boja kao tvoja, maaaalo zuckastija) i prodaje se kod dilera BMW-a. Drug je ima, mislim da je oko 20e bocica, ali je extra dobro sredstvo, skida sve kao rukom odneseno, a + koza mirise kao nova posle

Svrati do Delte, ako nemaju posebnu za Alfu, mozes ovu da uzmes

Comment

• milosh024
                  CBC Veteran
                  • 07.08.2006
                  • 184
                  • Subotica

cool, taman u ponedeljak idem u BGD po vizu pa cu da svratim do Delte da vidim za tu tecnost....tnx

Comment

• milosh024
                    CBC Veteran
                    • 07.08.2006
                    • 184
                    • Subotica

Jos pitanja

Interesuje me da li neko zna na koliko obrtaja je normalo da radi alfa dizel, da li je postoji neki problem ako je radila na 900 (u momentu kad sam je preuzeo i par dana posle), a posle nekog vremena na 700 (primeceno danas ali i pored toga radi konstantno i lepo bez trzaja i gusenja)........
                    I jos nesto, koliko je potrebno unapred kod Deshe zakazati pregled vozila, i koliko kosta da pregleda ceo auto, bicu u BGD u ponedeljak kao sto sam vec rekao gore pa bi iskoristio priliku da mi pregleda auto i da da svoj cenjeni sud...
                    Tnx

Comment

• veXon
                      CBC Senator XXL
                      • 26.07.2006
                      • 571
                      • Beograd, Vozdovac

u petak mu je dvoriste bilo puno... zovi ga na mob u ponedeljak u 15 do 9 ili doji tamo direktno, reci mi da dolazis iz Subotice, pa te mozda i ubaci preko reda

Comment

Working...
                      X