Pazi ne sperploca imas plastiku sa samolepljivom folijom identicno oznakama automobila. Znaci iseces i nema sta da farbas. Samo odlepis i zalepis.... Izgleda identicno oznakama, pravili smo za opela e sad za alfu e to je vec druga prica...
Pa neznam gde si odlucio da seces laserom iz fajla. Oni imaju jako lep izbor svih vrsta plastika na koje po secenju nalepe obostrano lepljivu foliju i samo zalepis na kola (ocistis prethodno). Moram da nadjem telefon od lika kod koga sam ja to radio i bilo je super
Ili da odes kod nekog metaloglodaca da ti od nerdjajuceg celika izgloda slova , ispoliras i ima da se sija.
Potpuno se slažem, hrom čelik je prava stvar za to, ako ti treba visoki sjaj onda na kraju poliranje. Mala pomoć, mašina koja to seče se zove WATERJET, ona seče sve metale prema fajlu koji se unese na komp. Mašina je papreno skupa, a cena obrađenog materijala se naplaćuje po minutu rada mašine. Mislim da je 10 minuta 40 eura. A inače nije brza...
Takva jedna postoji u Čačku, firma SLOVAS
Prepoznaje se po:
Bele felne 15" Zimi / Perla bela 16" Leti, Solidno zatamjena stakla, Mala Reg. tablica napred. Alfa Zmija na prednjim krilima, Cuore Sportivo na pragovima
Comment