PROTOKOMER ZA 146-cu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mkopitovic
    CBC Član
    • 18.09.2007
    • 14
    • zemun

PROTOKOMER ZA 146-cu

"Ljudi pomagajte crko mi protokomer"
    imam Alfu 146 1.4 t.s 98god. stari tip protokomera sa 4 pina gde god da sam gledao cena je oko 16 hiljada dali ima neka kombinacija (citaj budzenje - prevara)da cena bude iole prihvatljivija
    dali moj protokomer ide na jos neki auto tipa fiat-"nesto"
    drugo imam manji problem sa variatorom u buducnosti cisto informacije radi koliko kosta remont istog

pozdrav!!
  • viktorpop
    CBC Član
    • 23.05.2006
    • 17
    • Kraljevo

Imam resenje za tebe,posalji mi br.telefona na PM. pozz
    Jednom Alfa uvek Alfa

Comment

• Srdjan
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 2416
      • Bajina Basta/Beograd

Baci pogled na ovu temu... Moze to dosta jeftinije da se nabavi...

http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... ht=#323537

P.S. Kod tebe mozda moze i da pase onaj kineski i on ti je kod Duska 40eur, a ako ne moze onda ti ne gine Bosch a on je 90eur...
      Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• mkopitovic
        CBC Član
        • 18.09.2007
        • 14
        • zemun

problem resen!!
        resenje je vise nego jednostavo nov kineski protokomer cena sa ugradnjom skidanjem kod grasaka i garancijom je 50eura firma je u beogradu najlakse moze da se nadje ako se u google ukuca "srednji prnjavor" (zvuci neverovatno ali istinito) hvala svima koji su pomogli
        pozdrav!!

Comment

• spanjeli
          CBC Senator XXL
          • 17.09.2005
          • 532
          • Nis

Mozes li dami posaljes na PM br tel te firme koja prodaje te kineske protokomere i kazi mi tvoja zapazanja,da li se auto ponasa lepo sa njim?
          Originally posted by Sheta_Junior
          Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• dekideki
            CBC Senator XXL
            • 26.07.2005
            • 1914
            • Beograd

jesu to ovi?

"kineski ulozak protokomera za BOSCH 0 281 002 180

ulozak protokomera kineske proizvodnje koji se umece u kuciste BOSCH-ovog protokomera 0 281 002 180 za OPEL-ove dizel motore 1,7 i 2,0 l. odlican odnos cene i kvaliteta. 6 meseci garancije. svaki primerak je proveren i precizno kalibrisan. popust za veleprodaju.Imamo i uloške protokomera za CORSU, ALFA ROMEO benzince i JTD, FIAT JTD, ROVER...
            veleprodajna cena sa PDV: 25 EUR
            maloprodajna cena sa PDV: 40 EUR"
            .

Comment

• Srdjan
              CBC Senator XXL
              • 30.09.2004
              • 2416
              • Bajina Basta/Beograd

@deki deki

Ovo sto si pronasao, to je ovaj lik sto sam pominjao.. Dusko Kukoleca... Stvarno je zabacen, ali radi extra... Ja kad sam isao kod njega sa Lanciom da menjam protokomer, skinuo je moj stari, stavio na neku masinu i video da radi ali da brojke koje daje nisu adekvatne, odnosno neko je vec pre mene to menjao i stavio kineski... Stavili smo Boschov od 90eur i auto je proradio onako kako treba da radi jedna Lancia... Kada ga montira sedne sa tobom u auto i ti vozis i zakaci neku dijagnostiku a ti teras i vidis kako se ponasa pa ako ti se ne svidja ne moras da uzimas ako neces... Znaci extra lik... Ako ne uzmes onda ti naplati dijagnostiku koja je oko 40eur a ako uzmes onda je dijagnostika gratis...
              Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• alfaskorpion
                CBC Senator XXL
                • 24.02.2007
                • 361
                • Smederevo

kakvi su simptomi kada pocne da odlazi protokomer ?

Comment

• Viper
                  CBC Senator XXL
                  • 25.11.2004
                  • 700
                  • Kać

Da to i mene zanima ?
                  I DONT NEED SEX
                  goverment fucks me every day!

Comment

• bigfoot
                    CBC Senator
                    • 13.04.2005
                    • 224
                    • Lower Hutt, New Zealand

Bacite pogled na ove dve teme, prva tema i druga tema. Jes' da su bili u pitanju JTD motori, ali ako ne gresim, simptomi su slicni kod TS motora ali se knedla se javlja na 5000 obrtaja, i naravno smanjenje max brzine zavisi od jacine motora.
                    “Alfa Romeo is something special. It occupies a place apart...It is a way of life...”

Comment

• mkopitovic
                      CBC Član
                      • 18.09.2007
                      • 14
                      • zemun

simptomi koji ukazuju na crkavanje protokomera

Ovo govorim samo za moj slucaj nemora da zanci da je to pravilo!!!!
                      alfa 146 1.4ts sa plinom (landa kontrola)
                      Prvo sam primetio da mi se ler gas na plinu cudno ponasa malo je normalan malo na 2000rpm a na bezinu ler gas je bio strasno nestabilan od 500 do 1500 bukvalno je skakao (oko 3puta za 5 sek). Par dana ili ti oko 150km problem je nastajao i nestajao nasumice. Takodje imao je straske prekide (knedle ) u radu na razlicitim obrtajima ali iskljucivo na benzinu na plinu osim lera sve je graneralno ok (malo manje snage, zakasnalo primanje gasa, i tromost su bili propratni elementi ali stim se moglo preziveti )

Comment

• spanjeli
                        CBC Senator XXL
                        • 17.09.2005
                        • 532
                        • Nis

Jel su to simptomi kako se ponasa kad ti je riknuo protokomer ili posle zamene istog?
                        Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• mkopitovic
                          CBC Član
                          • 18.09.2007
                          • 14
                          • zemun

kad je riknuo nebi valjalo da se sada tako ponasa

Comment

• spanjeli
                            CBC Senator XXL
                            • 17.09.2005
                            • 532
                            • Nis

Pa naravno da ne bi valjalo
                            A sada,kakav je ler gas,kako vuce,kako si zadovoljan?

Comment

Working...
                            X