Koji termostat za 1.4TS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Darth Nihilus
    CBC Senator XXL
    • 13.04.2005
    • 417
    • Srbija, Paracin

Koji termostat za 1.4TS

Treba da zamenim termostat na mojoj 145, pa me zanima koji da stavim? Neka preporuka za marku? U Delti ga nemaju, rok isporuke 20-25dana . Treba mi nešto kvalitetnije, da ne menjam ponovo za godinu dana, koliko je ovaj trajao .
    Do not underestimate the power of the Dark Side
  • zivorad
    CBC Član
    • 14.05.2007
    • 25
    • Zajecar

Jesi li probao kod onog lika u Paracinu u ulici Vojvode Misica preko puta pepsi kancelarije, skoro je otvorio radnju i drzi fiat, lancia i alfa program. Javi sta si uradio jer i meni treba.

Comment

• Darth Nihilus
      CBC Senator XXL
      • 13.04.2005
      • 417
      • Srbija, Paracin

Taj je bre najskuplji na svetu . Ono što drugi prodaju za 2700 kod njega je 3700, i tako redom. Još tražim, ima raznih, italijanskih, nema?kih i francuskih. Prošli put sam kupio taj "francuski" koji je sad 5000dinm, i trajao je samo godinu dana.

Comment

• zivorad
        CBC Član
        • 14.05.2007
        • 25
        • Zajecar

pretpostavio sam da je skup. videcu ovde kod nas u zajecaru takodje postoji ovlasceni servis kod koga je proletos kostao oko 50 e.

Comment

• Flavio
          CBC Senator XXL
          • 13.06.2006
          • 1926
          • 012 Centar
          • KaraWagon 1.4T.Spark

Jesi video sa @M-Powerom za misljenje/konkretnu ponudu?Neznam shta drugo da ti savetujem , .

Comment

• Darth Nihilus
            CBC Senator XXL
            • 13.04.2005
            • 417
            • Srbija, Paracin

Dolazi mi za vikend brat iz FR, pa ?e da mi donese. Mogu da ga zamislim kako u Audi košulji i odelcetu, picnut, posle posla ulazi u neku radnju i kupuje deo za Alfu ! Ima da padne zahebavanje !

Comment

Working...
            X